1. >Opskrifter
  2. >Kokos- og karrysuppe med kartofler og linser

Kokos- og karrysuppe med kartofler og linser

Let
4 personer
35 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 hakket løg

2 fed hvidløg

1 skive skrællet frisk ingefær

1 spsk. olie

2-3 tsk. karry, gerne en god indisk karry

1 dåse kokosmælk, 400 ml

4 gulerødder

4 mellemstore skrællede kartofler

1 liter hønsebouillon

1 dåse Bonduelle Linser (265 g drænet vægt)

100 g frisk baby spinat

Salt og peber

1 naanbrød, 125 g
Ingredienser til 4 personer
1 hakket løg

2 fed hvidløg

1 skive skrællet frisk ingefær

1 spsk. olie

2-3 tsk. karry, gerne en god indisk karry

1 dåse kokosmælk, 400 ml

4 gulerødder

4 mellemstore skrællede kartofler

1 liter hønsebouillon

1 dåse Bonduelle Linser (265 g drænet vægt)

100 g frisk baby spinat

Salt og peber

1 naanbrød, 125 g
  1. Trin 1
    Svits løg, knust hvidløg og finthakket ingefær i olie tilsat karry.
  2. Trin 2
    Kom lidt af den faste kokosmælk ved og svits endnu nogle minutter.
  3. Trin 3
    Tilsæt resten af kokosmælken samt gulerødder og kartofler skåret i mindre stykker.
  4. Trin 4
    Kom bouillon ved og lad det koge i 20 min.
  5. Trin 5
    Hæld væsken fra linserne og skyl i koldt vand.
  6. Trin 6
    Tilsæt linser samt spinat, kog i 2 min. og smag til med salt og peber.
  7. Trin 7
    Servér suppen rygende varm evt. med naanbrød til.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende