1. >Opskrifter
  2. >Blomkålscouscous med quinoa, persilleolie, æble og granatæble

Blomkålscouscous med quinoa, persilleolie, æble og granatæble

Medium
2 personer
15 min.
Ingredienser
til 2 personer
½ blomkål

2 spsk. olie

½ bundt persille

1 lille fed hvidløg

½ tsk. salt

1 nip peber

2 forårsløg

1 æble

½ granatæble

1 dåse Bonduelle quinoa (85 g)
Ingredienser til 2 personer
½ blomkål

2 spsk. olie

½ bundt persille

1 lille fed hvidløg

½ tsk. salt

1 nip peber

2 forårsløg

1 æble

½ granatæble

1 dåse Bonduelle quinoa (85 g)
  1. Trin 1
    Vask blomkålsbladene, og snit dem fint. Kog vand. Læg blomkålsbladene i vandet. Fisk dem op efter 1 minut.
  2. Trin 2
    Riv blomkålen på et rivejern.
  3. Trin 3
    Blend persille, hvidløg, salt, peber og olie.
  4. Trin 4
    Vend revet blomkål, blomkålsblade, persilleolie og quinoa sammen.
  5. Trin 5
    Snit forårsløg fint. Skær æble i tynde skiver. Del granatæblet. Tag kernerne ud. Pynt salaten med æble, granatæblekerner og forårsløg.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende