Kål-wraps med falafel og salsa
Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 lille mango
1 rød chili
1 forårsløg
1 avokado
½ agurk
1 dåse mini packs Bonduelle majs (75 g)
1 dåse mini packs Bonduelle quinoa (60 g)
1 lime
½ tsk. salt
1 spidskål
8 falafler
1 bundt koriander
1 dl creme fraiche
2 tsk. sesamfrø
1 rød chili
1 forårsløg
1 avokado
½ agurk
1 dåse mini packs Bonduelle majs (75 g)
1 dåse mini packs Bonduelle quinoa (60 g)
1 lime
½ tsk. salt
1 spidskål
8 falafler
1 bundt koriander
1 dl creme fraiche
2 tsk. sesamfrø
Ingredienser til 2 personer
1 lille mango
1 rød chili
1 forårsløg
1 avokado
½ agurk
1 dåse mini packs Bonduelle majs (75 g)
1 dåse mini packs Bonduelle quinoa (60 g)
1 lime
½ tsk. salt
1 spidskål
8 falafler
1 bundt koriander
1 dl creme fraiche
2 tsk. sesamfrø
1 rød chili
1 forårsløg
1 avokado
½ agurk
1 dåse mini packs Bonduelle majs (75 g)
1 dåse mini packs Bonduelle quinoa (60 g)
1 lime
½ tsk. salt
1 spidskål
8 falafler
1 bundt koriander
1 dl creme fraiche
2 tsk. sesamfrø
- Trin 1Hak mango, agurk og avokado groft. Hak chili og forårsløg fint. Bland mango og grøntsager sammen.
- Trin 2Vend majs og quinoa i. Smag til med limesaft og salt.
- Trin 3Skær hele blade af spidskålen. Skyl dem, og tør med køkkenrulle.
- Trin 4Forbered falaflerne efter anvisning på pakken.
- Trin 5Fordel salaten på kålbladene. Top med falafel, creme fraiche, sesamfrø og koriander.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
45 > 45 min.
Tuna melt med majs og rucola
Majsdeller
Hjemmelavede frikadeller er en klassiker...men er du frisk på at give dem et lille tweak? Lav en gammel kending på en helt ny måde med Emma Martinys opskrift på sprøde, vegetariske majsdeller.
Bagt rødspætte med æble og quinoa
Se også: