\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Quinoa bagt med ricottaost, porrer og brødkrummer
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Quinoa bagt med ricottaost, porrer og brødkrummer
udskriv opskrift
Let
1 person
35 min.
Ingredienser
til 1 person
2-3 porrer, ca. 800 g
1 rød chili
¼ bundt oregano
10 kviste timian
2 ds.
Bonduelle
Det Lille Twist quinoa (drænet vægt 60 g)
150 g ricotta ost
1 citron, revet skal og saft
2-3 spsk. panko rasp
Salt
Sort peber
Ingredienser til 1 person
2-3 porrer, ca. 800 g
1 rød chili
¼ bundt oregano
10 kviste timian
2 ds.
Bonduelle
Det Lille Twist quinoa (drænet vægt 60 g)
150 g ricotta ost
1 citron, revet skal og saft
2-3 spsk. panko rasp
Salt
Sort peber
Trin 1
Rens porrerne, halver dem på langs og del dem i to.
Trin 2
Snit chilien fint, hak oreganoen groft og riv skallen af citronen på den fine side af rivejernet.
Trin 3
Rør ricotta osten op med quinoa, citronskal og saften fra citronen. Smag til med salt og peber.
Trin 4
Kom porrerne i en lille bradepande med bagepapir, fordel ricotta osten derover, drys med chili og oregano og afslut med panko rasp.
Trin 5
Retten bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20-25 minutter.
Tip:
Retten kan bruges som tilbehør til kød og fisk eller som en selvstændig vegetarret.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Porrer bagt i ovn med bønnemix, fetaost,...
Se opskriften
Varm vintersalat med quinoa
Se opskriften
Rødbedesalat med quinoa, bønner, majs og...
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Lunch bowl quinoa - 250g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikærter - 150 g