\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Sandwich med butter beans à la Toscana
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Sandwich med butter beans à la Toscana
udskriv opskrift
Let
4 personer
10 min.
Ingredienser
til 4 personer
1/2 rødløg
2 dåser
Bonduelle
butter beans (2 x 130 g)
1 tsk. dåsetun i olie
2 spsk. jomfruolivenolie
2 spsk. friskhakket persille
2 spsk. friskhakket basilikum
Saft af 1 (økologisk) citron og fintrevet citronskal
Salt
Peber
Serveres med et godt lyst brød
Ingredienser til 4 personer
1/2 rødløg
2 dåser
Bonduelle
butter beans (2 x 130 g)
1 tsk. dåsetun i olie
2 spsk. jomfruolivenolie
2 spsk. friskhakket persille
2 spsk. friskhakket basilikum
Saft af 1 (økologisk) citron og fintrevet citronskal
Salt
Peber
Serveres med et godt lyst brød
Trin 1
Hak rødløget fint.
Trin 2
Skyl de hvide bønner med vand, og hæld dem i en skål. Mos bønnerne groft med en gaffel.
Trin 3
Bland alle ingredienserne.
Trin 4
Smør et godt lag bønne- og tunsalat på ristede brødskiver.
Bønne- og tunsalaten kan også nydes i salater eller med grøntsagsspyd og dip.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Caldo gallego – galicisk suppe med chori...
Se opskriften
Sommersalat med squash, fennikel og røde...
Se opskriften
Majsparfait med mango og cornflakesknas
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikærter - 150 g
Røde kidneybønner - 2 mini packs