\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Bønnesalat med spinat, mango og majsdressing
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Bønnesalat med spinat, mango og majsdressing
udskriv opskrift
Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
100 g kerner / kogte
1-2 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 dåse
Bonduelle
majs
1 dåse
Bonduelle
kikærter
1 dåse
Bonduelle
røde kidney bønner
100 g babyspinat
1 mango
2 dl ristede kokosflager
Majs-dressing:
1 lime u/sprøjtet
1 dåse
Bonduelle
majs
2, dl yoghurt naturel
¼ bundt mynte og basilikum
1 fed hvidløg
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
100 g kerner / kogte
1-2 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 dåse
Bonduelle
majs
1 dåse
Bonduelle
kikærter
1 dåse
Bonduelle
røde kidney bønner
100 g babyspinat
1 mango
2 dl ristede kokosflager
Majs-dressing:
1 lime u/sprøjtet
1 dåse
Bonduelle
majs
2, dl yoghurt naturel
¼ bundt mynte og basilikum
1 fed hvidløg
Salt
Sort peber
Trin 1
Kog kernerne efter pakkens anvisning, hæld vandet fra og marinér dem i olie og eddike. Smag til med salt og peber.
Trin 2
Riv skallen af limen på den fine side af rivejernet og pres saften derfra.
Trin 3
Kom det i en blender sammen med resten af ingredienserne til dressingen, smag til med salt og peber.
Trin 4
Skær mangoen i grove mundrette tern.
Trin 5
Fordel spinaten i 4 skåle og fordel derefter majs, kikærter, bønner og mango deri.
Trin 6
Anret salaten med ristede kokosflager og servér den med dressing.
Tip:
Retten kan fint laves med melon og papaya.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Sommersalat med squash, fennikel og røde...
Se opskriften
Bagt feta med kikærter og tomat
Se opskriften
Majsparfait med mango og cornflakesknas
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Kikærter - 3 x 150 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikærter - 150 g
Saltfri majs - 2 x 150 g
Majs - 1 x 150 g
Økologiske majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Røde kidneybønner - 2 mini packs