Grillede tigerrejer med majs, korianderpesto og lime

Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs (drænet vægt 2x140g),

12 forkogte tigerrejer

½ bundt basilikum

½ bundt koriander

1 chili

2 dl olivenolie

Vineddike

Saltede peanuts

Revet parmesanost

1 lime

Salt og peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs (drænet vægt 2x140g),

12 forkogte tigerrejer

½ bundt basilikum

½ bundt koriander

1 chili

2 dl olivenolie

Vineddike

Saltede peanuts

Revet parmesanost

1 lime

Salt og peber
  1. Trin 1
    Hak basilikum, koriander og chili groft, og blend sammen med olie og eddike.
  2. Trin 2
    Rør majs, peanuts og parmesanost i, smag til med salt og peber.
  3. Trin 3
    Sæt rejerne på gennemvædede spyd, og rist dem hårdt på grill ca. 30 sekunder på hver side.
  4. Trin 4
    Anret rejerne i små skåle med pesto og limeskiver.
  5. Trin 5
    Server sammen med tilbehør, eksempelvis kogte jasminris.
Tip:
Du kan bruge bønner i stedet for majs, og grillet fisk eller gris i stedet for rejer.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
45 > 45 min.