\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Grillede tigerrejer med majs, korianderpesto og lime
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Grillede tigerrejer med majs, korianderpesto og lime
udskriv opskrift
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser
Bonduelle
Majs (drænet vægt 2x140g),
12 forkogte tigerrejer
½ bundt basilikum
½ bundt koriander
1 chili
2 dl olivenolie
Vineddike
Saltede peanuts
Revet parmesanost
1 lime
Salt og peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser
Bonduelle
Majs (drænet vægt 2x140g),
12 forkogte tigerrejer
½ bundt basilikum
½ bundt koriander
1 chili
2 dl olivenolie
Vineddike
Saltede peanuts
Revet parmesanost
1 lime
Salt og peber
Trin 1
Hak basilikum, koriander og chili groft, og blend sammen med olie og eddike.
Trin 2
Rør majs, peanuts og parmesanost i, smag til med salt og peber.
Trin 3
Sæt rejerne på gennemvædede spyd, og rist dem hårdt på grill ca. 30 sekunder på hver side.
Trin 4
Anret rejerne i små skåle med pesto og limeskiver.
Trin 5
Server sammen med tilbehør, eksempelvis kogte jasminris.
Tip:
Du kan bruge bønner i stedet for majs, og grillet fisk eller gris i stedet for rejer.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Bønnesalat med to slags bønner, cherryto...
Se opskriften
Grillet brød med cremet gedeost, basilik...
Se opskriften
Majssalsa
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Saltfri majs - 2 x 150 g
Økologiske majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Majs - 2 mini packs
Majs - 300 g
Økologiske majs - 300 g
Økologisk majs - 4 x 150 g
Baked beans - 400 g