Grillede tigerrejer med majs, korianderpesto og lime
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs (drænet vægt 2x140g),
12 forkogte tigerrejer
½ bundt basilikum
½ bundt koriander
1 chili
2 dl olivenolie
Vineddike
Saltede peanuts
Revet parmesanost
1 lime
Salt og peber
12 forkogte tigerrejer
½ bundt basilikum
½ bundt koriander
1 chili
2 dl olivenolie
Vineddike
Saltede peanuts
Revet parmesanost
1 lime
Salt og peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs (drænet vægt 2x140g),
12 forkogte tigerrejer
½ bundt basilikum
½ bundt koriander
1 chili
2 dl olivenolie
Vineddike
Saltede peanuts
Revet parmesanost
1 lime
Salt og peber
12 forkogte tigerrejer
½ bundt basilikum
½ bundt koriander
1 chili
2 dl olivenolie
Vineddike
Saltede peanuts
Revet parmesanost
1 lime
Salt og peber
- Trin 1Hak basilikum, koriander og chili groft, og blend sammen med olie og eddike.
- Trin 2Rør majs, peanuts og parmesanost i, smag til med salt og peber.
- Trin 3Sæt rejerne på gennemvædede spyd, og rist dem hårdt på grill ca. 30 sekunder på hver side.
- Trin 4Anret rejerne i små skåle med pesto og limeskiver.
- Trin 5Server sammen med tilbehør, eksempelvis kogte jasminris.
Tip:
Du kan bruge bønner i stedet for majs, og grillet fisk eller gris i stedet for rejer.
Se også: