Bønnesalat med to slags bønner, cherrytomater, majs og avocado- dressing
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 dåse Bonduelle røde kidneybønner (250 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
2 dl hvedekerner
200 g grønne bønner
200 g cherrytomater, 2 slags rød og gul
Avocado-dressing:
1/2 avocado
1 fed hvidløg
¼ bundt bredbladet persille
2 dl yoghurt naturel
1 spsk citronsaft
Salt
Sort peber
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
2 dl hvedekerner
200 g grønne bønner
200 g cherrytomater, 2 slags rød og gul
Avocado-dressing:
1/2 avocado
1 fed hvidløg
¼ bundt bredbladet persille
2 dl yoghurt naturel
1 spsk citronsaft
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
1 dåse Bonduelle røde kidneybønner (250 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
2 dl hvedekerner
200 g grønne bønner
200 g cherrytomater, 2 slags rød og gul
Avocado-dressing:
1/2 avocado
1 fed hvidløg
¼ bundt bredbladet persille
2 dl yoghurt naturel
1 spsk citronsaft
Salt
Sort peber
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
2 dl hvedekerner
200 g grønne bønner
200 g cherrytomater, 2 slags rød og gul
Avocado-dressing:
1/2 avocado
1 fed hvidløg
¼ bundt bredbladet persille
2 dl yoghurt naturel
1 spsk citronsaft
Salt
Sort peber
- Trin 1Hak persille og hvidløg groft og blend det sammen med avocado og yoghurt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Trin 2Kog hvedekerner efter pakkens anvisning, hæld vandet derfra og køl dem ned.
- Trin 3Rens de grønne bønner og kog dem i vand i ca. 1-1/2 minut, hæld vandet fra og køl dem af.
- Trin 4Kom de røde kidneybønner og majs i en sigte og skyl dem hurtigt i koldt vand og lad dem dryppe af.
- Trin 5Halvér tomaterne og vend dem sammen med hvedekernerne, majsene og bønnerne. Anret dem på et fad og servér med dressingen.
Se også: