Sommersalat med squash, fennikel og røde kidneybønner
Let
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
½ dl æblecidereddike
½ dl honning
1 tsk. sennep
½ dl olivenolie
2 tsk. salt
Friskkværnet peber
½ dl mayonnaise
2 squash
50 g solsikkekerner
3 spsk. olivenolie
½ tsk. Cayennepeber
2 æbler
1 fennikel
1 dåse økologiske Bonduelle kidneybønner (160 g)
1 bundt persille, hakket groft
½ dl honning
1 tsk. sennep
½ dl olivenolie
2 tsk. salt
Friskkværnet peber
½ dl mayonnaise
2 squash
50 g solsikkekerner
3 spsk. olivenolie
½ tsk. Cayennepeber
2 æbler
1 fennikel
1 dåse økologiske Bonduelle kidneybønner (160 g)
1 bundt persille, hakket groft
Ingredienser til 4 personer
½ dl æblecidereddike
½ dl honning
1 tsk. sennep
½ dl olivenolie
2 tsk. salt
Friskkværnet peber
½ dl mayonnaise
2 squash
50 g solsikkekerner
3 spsk. olivenolie
½ tsk. Cayennepeber
2 æbler
1 fennikel
1 dåse økologiske Bonduelle kidneybønner (160 g)
1 bundt persille, hakket groft
½ dl honning
1 tsk. sennep
½ dl olivenolie
2 tsk. salt
Friskkværnet peber
½ dl mayonnaise
2 squash
50 g solsikkekerner
3 spsk. olivenolie
½ tsk. Cayennepeber
2 æbler
1 fennikel
1 dåse økologiske Bonduelle kidneybønner (160 g)
1 bundt persille, hakket groft
- Trin 1Forvarm en ovn på 250°C varmluft. Halvér begge squash på langs og fjern kerner med en ske. Skær squashene i 2 cm tykke skiver, vend dem med 3 spsk. olivenolie, solsikkekerner, cayennepeber og lidt salt. Placer dem på en bageplade med bagepapir og tilbered dem i ovnen i ca. 10 minutter - eller til squashene har fået farve. Lad dem køle af.
- Trin 2Blend eddike, honning, sennep og mayonnaise i en blender indtil det har en jævn og flydende konsistens. Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Trin 3Skyl æbler, persille og fennikel. Hak persillen groft. Halver fenniklen og skær både den og æblerne i tynde skiver med et mandolinjern. Du kan også skære dem tyndt i hånden med en skarp kniv.
- Trin 4Vend alle ingredienser forsigtigt i en skål og anret på et stort fad. Top med lidt grofthakket persille.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
45 > 45 min.
Bønnesalat med to slags bønner, cherrytomater, majs og avocado- dressing
Tunsalat med agurk, røde kidneybønner, grov sennep og knækbrød
Majsgazpacho-salat med majs, agurk, gul peber, æbler, sprøde crutoner, purløg og majs vinagrette
Se også: