Trin 1
Forvarm en ovn på 250°C varmluft. Halvér begge squash på langs og fjern kerner med en ske. Skær squashene i 2 cm tykke skiver, vend dem med 3 spsk. olivenolie, solsikkekerner, cayennepeber og lidt salt. Placer dem på en bageplade med bagepapir og tilbered dem i ovnen i ca. 10 minutter - eller til squashene har fået farve. Lad dem køle af.
Trin 2
Blend eddike, honning, sennep og mayonnaise i en blender indtil det har en jævn og flydende konsistens. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Trin 3
Skyl æbler, persille og fennikel. Hak persillen groft. Halver fenniklen og skær både den og æblerne i tynde skiver med et mandolinjern. Du kan også skære dem tyndt i hånden med en skarp kniv.
Trin 4
Vend alle ingredienser forsigtigt i en skål og anret på et stort fad. Top med lidt grofthakket persille.