Røde kidneybønner kan spises direkte fra dåsen i både varme retter og salater. Kidneybønner er også en oplagt ingrediens i mexicanske retter som f.eks. chili con/sin carne og tacos. Røde kidneybønner er i øvrigt en god kilde til kalium og magnesium og har et højt indhold af kostfibre og vegetabilske proteiner.
Økologiske røde kidneybønner (EU/ikke-EU-jordbrug), vand, salt.
Kostfibre, Proteiner
Uden konserveringsmidler i overensstemmelse med den gældende lovgivning.
per 100g | ||
---|---|---|
Energi (kJ) | 472 kJ | |
Energi (kcal) | 112 kcal | |
Fedt (g) | 0,7 g | |
- heraf mættede fedtsyrer (g) | 0 g | |
Kulhydrat (g) | 14 g | |
- heraf sukkerarter (g) | 0,9 g | |
Kostfibre (g) | 7,5 g | |
Protein (g) | 8,7 g | |
Salt (g) | 0,23 g |
Røde kidneybønner kan spises direkte fra dåsen i både varme retter og salater. Kidneybønner er også en oplagt ingrediens i mexicanske retter som f.eks. chili con/sin carne og tacos. Røde kidneybønner er i øvrigt en god kilde til kalium og magnesium og har et højt indhold af kostfibre og vegetabilske proteiner.