Røde kidneybønner kan spises direkte fra dåsen i både varme retter og salater. Kidneybønner er også en oplagt ingrediens i mexicanske retter som f.eks. chili con/sin carne og tacos. Røde kidneybønner er i øvrigt en god kilde til kalium og magnesium og har et højt indhold af kostfibre og vegetabilske proteiner.

Nettovægt: 160 g Drænet vægt: 125 g
pictogramme
pictogramme
Ingredienser

Økologiske røde kidneybønner (EU/ikke-EU-jordbrug), vand, salt.

Rig på fibre, Rig på protein

Uden konserveringsmidler i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

næringsindhold

per 100g
Energi (kJ) 472 kJ
Energi (kcal) 112 kcal
Fedt (g) 0,7 g
- heraf mættede fedtsyrer (g) 0 g
Kulhydrat (g) 14 g
- heraf sukkerarter (g) 0,9 g
Kostfibre (g) 7,5 g
Protein (g) 8,7 g
Salt (g) 0,23 g
Tilberedning

Røde kidneybønner kan spises direkte fra dåsen i både varme retter og salater. Kidneybønner er også en oplagt ingrediens i mexicanske retter som f.eks. chili con/sin carne og tacos. Røde kidneybønner er i øvrigt en god kilde til kalium og magnesium og har et højt indhold af kostfibre og vegetabilske proteiner.

Se vores opskrifter

Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
45 > 45 min.
  • Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

  • Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré

  • Tarte flambée med røde kidneybønner og bacon

Se flere opskrifter