Røde kidneybønner kan spises direkte fra dåsen i både varme retter og salater. Kidneybønner er også en oplagt ingrediens i mexicanske retter som f.eks. chili con/sin carne og tacos. Røde kidneybønner er i øvrigt en god kilde til kalium og magnesium og har et højt indhold af kostfibre og vegetabilske proteiner.


Økologiske røde kidneybønner (EU/ikke-EU-jordbrug), vand, salt.
Rig på fibre, Rig på protein
Uden konserveringsmidler i overensstemmelse med den gældende lovgivning.
per 100g | |
---|---|
Energi (kJ) | 472 kJ |
Energi (kcal) | 112 kcal |
Fedt (g) | 0,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer (g) | 0 g |
Kulhydrat (g) | 14 g |
- heraf sukkerarter (g) | 0,9 g |
Kostfibre (g) | 7,5 g |
Protein (g) | 8,7 g |
Salt (g) | 0,23 g |
Røde kidneybønner kan spises direkte fra dåsen i både varme retter og salater. Kidneybønner er også en oplagt ingrediens i mexicanske retter som f.eks. chili con/sin carne og tacos. Røde kidneybønner er i øvrigt en god kilde til kalium og magnesium og har et højt indhold af kostfibre og vegetabilske proteiner.
Se vores opskrifter
Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing
Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré
Tarte flambée med røde kidneybønner og bacon