Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle røde kidney bønner (500 g drænet vægt)
4 mellemstore søde kartofler (ca. 600 g)
2 rødløg
½ blomkål
Olivenolie
Ca. 3 dl vand
½ terning grøntsagsbouillon
1-2 spsk tamari eller soja
1 lime
Majspuré:
2 dåser Bonduelle majs (280 g drænet vægt)
4-5 spsk piskefløde
Salte mandler
Thai basilikum
4 mellemstore søde kartofler (ca. 600 g)
2 rødløg
½ blomkål
Olivenolie
Ca. 3 dl vand
½ terning grøntsagsbouillon
1-2 spsk tamari eller soja
1 lime
Majspuré:
2 dåser Bonduelle majs (280 g drænet vægt)
4-5 spsk piskefløde
Salte mandler
Thai basilikum
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle røde kidney bønner (500 g drænet vægt)
4 mellemstore søde kartofler (ca. 600 g)
2 rødløg
½ blomkål
Olivenolie
Ca. 3 dl vand
½ terning grøntsagsbouillon
1-2 spsk tamari eller soja
1 lime
Majspuré:
2 dåser Bonduelle majs (280 g drænet vægt)
4-5 spsk piskefløde
Salte mandler
Thai basilikum
4 mellemstore søde kartofler (ca. 600 g)
2 rødløg
½ blomkål
Olivenolie
Ca. 3 dl vand
½ terning grøntsagsbouillon
1-2 spsk tamari eller soja
1 lime
Majspuré:
2 dåser Bonduelle majs (280 g drænet vægt)
4-5 spsk piskefløde
Salte mandler
Thai basilikum
- Trin 1Skyl bønnerne i en sigte og afdryp.
- Trin 2Skræl søde kartofler og skær i tynde skiver, løg i både og blomkål i buketter.
- Trin 3Svits i olie i en gryde.
- Trin 4Tilføj vand og bouillonterning og lad simre i 10 minutter.
- Trin 5Kom bønner i gryden og lad dem blive varme. Smag til med tamari og limesaft.
- Trin 6Blend majs og fløde sammen og server som topping på gryderetten sammen med et drys mandler og urter.
Se også: