1. >Opskrifter
  2. >Stegte gnocchi med grønkål, majs og oliven

Stegte gnocchi med grønkål, majs og oliven

Let
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
1 fed hvidløg

75 g grønkål (ribbet vægt)

2 spsk. olivenolie

1 mini pack Bonduelle Majs (70 g drænet vægt)

25 g gode sorte oliven (uden sten)

25 g smør

175 g gnocchi

Revet skal af ¼ citron

1 håndfuld bredbladet persille

Salt og peber

Servering:

Parmesan

Citronbåde
Ingredienser til 1 person
1 fed hvidløg

75 g grønkål (ribbet vægt)

2 spsk. olivenolie

1 mini pack Bonduelle Majs (70 g drænet vægt)

25 g gode sorte oliven (uden sten)

25 g smør

175 g gnocchi

Revet skal af ¼ citron

1 håndfuld bredbladet persille

Salt og peber

Servering:

Parmesan

Citronbåde
    Tilbered denne opskrift med:
  • Majs - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Hak hvidløget fint. Rib grønkålen fri for stok og stilk, og hak den groft.
  2. Trin 2
    Sautér kål og hvidløg i en sauterpande med olivenolie i nogle minutter, til kålen er faldet sammen. Tilsæt drænede majs, og grofthakkede oliven, sautér i 1 minut, og sluk så for varmen.
  3. Trin 3
    Varm en stegepande op, tilsæt smør og lad det bruse. Hæld gnocchi på panden, og steg dem ved mellem varme, til de er gyldne på alle sider, 4-5 minutter.
  4. Trin 4
    Vip de gyldne gnocchi ned i sauterpanden til grøntsagerne, og lad det hele varme igennem i 1 minuts tid. Tilsæt så revet citronskal og masser af friskhakket persille.
  5. Trin 5
    Smag til med salt og peber, og server straks i dybe tallerkner med revet parmesan på toppen og citronbåde på siden.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende