Grillet brød med tex mex chili majs, gedeost, citron og purløg
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
200 g blød gedeost
1/4 bundt purløg
1/2 citron, fintrevet skal
200 g cherrytomater
2 ds. Bonduelle Tex Mex chili majs (nettovægt 75 g)
4-8 skiver brød
1 fed hvidløg
1-2 spsk. olivenolie
Oliven
Salt
Sort peber
1/4 bundt purløg
1/2 citron, fintrevet skal
200 g cherrytomater
2 ds. Bonduelle Tex Mex chili majs (nettovægt 75 g)
4-8 skiver brød
1 fed hvidløg
1-2 spsk. olivenolie
Oliven
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
200 g blød gedeost
1/4 bundt purløg
1/2 citron, fintrevet skal
200 g cherrytomater
2 ds. Bonduelle Tex Mex chili majs (nettovægt 75 g)
4-8 skiver brød
1 fed hvidløg
1-2 spsk. olivenolie
Oliven
Salt
Sort peber
1/4 bundt purløg
1/2 citron, fintrevet skal
200 g cherrytomater
2 ds. Bonduelle Tex Mex chili majs (nettovægt 75 g)
4-8 skiver brød
1 fed hvidløg
1-2 spsk. olivenolie
Oliven
Salt
Sort peber
- Trin 1Snit purløget fint, riv skallen af citronen og rør det sammen med gedeosten. Smag til med salt og peber.
- Trin 2Halvér tomaterne og vend dem sammen med Tex Mex bønnerne.
- Trin 3Grill brødet på en grillpande eller i ovnen og gnub efterfølgende med hvidløg.
- Trin 4Anret det grillede brød på et fad med gedeost og dernæst placer tomat- og bønneblandingen på toppen af osten.
- Trin 5Afslut med et par dråber god olie, en lille håndfuld oliven og et drys peber.
Se også: