1. >Opskrifter
  2. >Kål-wraps med falafel og salsa

Kål-wraps med falafel og salsa

Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 lille mango

1 rød chili

1 forårsløg

1 avokado

½ agurk

1 dåse mini packs Bonduelle majs (75 g)

1 dåse mini packs Bonduelle quinoa (60 g)

1 lime

½ tsk. salt

1 spidskål

8 falafler

1 bundt koriander

1 dl creme fraiche

2 tsk. sesamfrø
Ingredienser til 2 personer
1 lille mango

1 rød chili

1 forårsløg

1 avokado

½ agurk

1 dåse mini packs Bonduelle majs (75 g)

1 dåse mini packs Bonduelle quinoa (60 g)

1 lime

½ tsk. salt

1 spidskål

8 falafler

1 bundt koriander

1 dl creme fraiche

2 tsk. sesamfrø
    Tilbered denne opskrift med:
  • Majs - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Hak mango, agurk og avokado groft. Hak chili og forårsløg fint. Bland mango og grøntsager sammen.
  2. Trin 2
    Vend majs og quinoa i. Smag til med limesaft og salt.
  3. Trin 3
    Skær hele blade af spidskålen. Skyl dem, og tør med køkkenrulle.
  4. Trin 4
    Forbered falaflerne efter anvisning på pakken.
  5. Trin 5
    Fordel salaten på kålbladene. Top med falafel, creme fraiche, sesamfrø og koriander.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende
  • Majsdeller

    Hjemmelavede frikadeller er en klassiker...men er du frisk på at give dem et lille tweak? Lav en gammel kending på en helt ny måde med Emma Martinys opskrift på sprøde, vegetariske majsdeller.

  • Tuna melt med majs og rucola
  • Bagt rødspætte med æble og quinoa