Kål-wraps med falafel og salsa

Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 lille mango

1 rød chili

1 forårsløg

1 avokado

½ agurk

1 dåse mini packs Bonduelle majs (75 g)

1 dåse mini packs Bonduelle quinoa (60 g)

1 lime

½ tsk. salt

1 spidskål

8 falafler

1 bundt koriander

1 dl creme fraiche

2 tsk. sesamfrø
Ingredienser til 2 personer
1 lille mango

1 rød chili

1 forårsløg

1 avokado

½ agurk

1 dåse mini packs Bonduelle majs (75 g)

1 dåse mini packs Bonduelle quinoa (60 g)

1 lime

½ tsk. salt

1 spidskål

8 falafler

1 bundt koriander

1 dl creme fraiche

2 tsk. sesamfrø

Tilbered denne opskrift med:

Majs - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Hak mango, agurk og avokado groft. Hak chili og forårsløg fint. Bland mango og grøntsager sammen.
  2. Trin 2
    Vend majs og quinoa i. Smag til med limesaft og salt.
  3. Trin 3
    Skær hele blade af spidskålen. Skyl dem, og tør med køkkenrulle.
  4. Trin 4
    Forbered falaflerne efter anvisning på pakken.
  5. Trin 5
    Fordel salaten på kålbladene. Top med falafel, creme fraiche, sesamfrø og koriander.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
45 > 45 min.