Wraps med ærtehummus, laks og grønt
Let
2 personer
15 min.
Ingredienser
til 2 personer
4 tortillabrød
200 g røget laks
1 hjertesalat
1/2 agurk
1/2 rødløg
1 avokado
1 dl grønne ærter
1 dl Bonduelle kikærter
1 økologisk citron
2 spsk. creme fraiche
1 bundt dild
1/2 tsk. salt
1 nip peber
200 g røget laks
1 hjertesalat
1/2 agurk
1/2 rødløg
1 avokado
1 dl grønne ærter
1 dl Bonduelle kikærter
1 økologisk citron
2 spsk. creme fraiche
1 bundt dild
1/2 tsk. salt
1 nip peber
Ingredienser til 2 personer
4 tortillabrød
200 g røget laks
1 hjertesalat
1/2 agurk
1/2 rødløg
1 avokado
1 dl grønne ærter
1 dl Bonduelle kikærter
1 økologisk citron
2 spsk. creme fraiche
1 bundt dild
1/2 tsk. salt
1 nip peber
200 g røget laks
1 hjertesalat
1/2 agurk
1/2 rødløg
1 avokado
1 dl grønne ærter
1 dl Bonduelle kikærter
1 økologisk citron
2 spsk. creme fraiche
1 bundt dild
1/2 tsk. salt
1 nip peber
- Trin 1Kom kikærter, grønne ærter, creme fraiche, dild, salt og peber i en blender.
- Trin 2Riv citronskal, og pres saften. Kom i blenderen. Blend. Smag til med salt og peber.
- Trin 3Del salat, hak rødløg fint og skær agurk og avokado i skiver.
- Trin 4Smør tortillabrødene med ærtehummus. Fordel avokado, agurk, salat, rødløg og laks. Fold sammen.
Se også: