1 dåse Bonduelle Økologiske kikærter (130 g drænet vægt)
350 g cherrytomater
8 hele fed hvidløg
2 spsk. æblecidereddike
½ dl olivenolie
½ tsk. sukker
Salt og peber
150 g hel feta
Tørret oregano
Ingredienser til 2 personer
1 dåse Bonduelle Økologiske kikærter (130 g drænet vægt)
350 g cherrytomater
8 hele fed hvidløg
2 spsk. æblecidereddike
½ dl olivenolie
½ tsk. sukker
Salt og peber
150 g hel feta
Tørret oregano
Tilbered denne opskrift med:
Økologiske kikærter - 150 g
Trin 1
Tænd ovnen på 220 grader.
Trin 2
Halvér alle tomaterne, og kom dem i en ovnfast fad sammen med kikærterne.
Trin 3
Giv alle de hele, upillede hvidløgsfed et klem med den flade side af kokkekniven, så de går lidt i stykker, men stadig er næsten hele. Pil skallerne af, og kom feddene i fadet.
Trin 4
Hæld æbleeddike, olivenolie, sukker, salt og peber over, og vend det hele godt rundt. Placér fetaen hel oven på tomater og kikærter, og dryp den med lidt ekstra olivenolie. Drys med oregano.
Trin 5
Sæt fadet i ovnen, og bag det i ca. 25-30 minutter, til fetaen er gylden i kanterne. Lad det køle 5-10 minutter før servering.
Trin 6
Spis retten som den er med brød og salat til. Eller brug den som tilbehør.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende▶
Shakshuka med kikærter
Wrap med majs, tomat og avocado
Træt af sandwich? Tag en wrap! Cremet avocado, frisk tomat og en krydret majssalsa i denne 100 % veg...