Wrap med majs, tomat og avocado
Træt af sandwich? Tag en wrap! Cremet avocado, frisk tomat og en krydret majssalsa i denne 100 % vegetariske wrap, 100 % nydelse!
Let
4 personer
10 min.
Ingredienser









Ingredienser
til 4 personer
2 dåser majs (280g drænet vægt)
½ rød peberfrugt
½ rødløg
Et par stilke koriander
Et par dråber hot sauce, f.eks. Tabasco
4 hvedetortillaer
2 modne avocadoer
2 tomater
Saften af en halv citron
Fint salt, friskkværnet peber
½ rød peberfrugt
½ rødløg
Et par stilke koriander
Et par dråber hot sauce, f.eks. Tabasco
4 hvedetortillaer
2 modne avocadoer
2 tomater
Saften af en halv citron
Fint salt, friskkværnet peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser majs (280g drænet vægt)
½ rød peberfrugt
½ rødløg
Et par stilke koriander
Et par dråber hot sauce, f.eks. Tabasco
4 hvedetortillaer
2 modne avocadoer
2 tomater
Saften af en halv citron
Fint salt, friskkværnet peber
½ rød peberfrugt
½ rødløg
Et par stilke koriander
Et par dråber hot sauce, f.eks. Tabasco
4 hvedetortillaer
2 modne avocadoer
2 tomater
Saften af en halv citron
Fint salt, friskkværnet peber
- Trin 1Dræn majskernerne. Hak løget og skær peberfrugten i små tern. Hak korianderen. Bland majs, peberfrugt, løg, koriander, hot sauce og salt.
- Trin 2Skær avocadoerne i halve, fjern stenene. Skræl dem og mos dem groft med en gaffel, lidt citronsaft, salt og peber. Skær tomaterne i skiver.
- Trin 3Fordel avocadomosen på tortillaerne. Kom salsaen ovenpå og dæk med tomatskiver. Rul wrappen stramt og spis den med det samme, tag den med på picnic eller på kontoret.
Tip:
Det er let at variere denne picnic opskrift! Brug fyldet i en club sandwich, ciabatta, baguette,
tortilla eller durum, der er mange valgmuligheder for forskellige opskrifter på fingermad!
Se også: