Majsparfait med mango og cornflakesknas
Let
4 personer
20 min.
360 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs (i alt 280 g drænet vægt)
1½ dl kondenseret mælk
½ stang vanilje
2½ dl piskefløde
Evt. 1 tsk. vodka eller rom (for at modvirke iskrystaller i isen)
2 friske modne mangofrugter
1 håndfuld cornflakes
1½ dl kondenseret mælk
½ stang vanilje
2½ dl piskefløde
Evt. 1 tsk. vodka eller rom (for at modvirke iskrystaller i isen)
2 friske modne mangofrugter
1 håndfuld cornflakes
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs (i alt 280 g drænet vægt)
1½ dl kondenseret mælk
½ stang vanilje
2½ dl piskefløde
Evt. 1 tsk. vodka eller rom (for at modvirke iskrystaller i isen)
2 friske modne mangofrugter
1 håndfuld cornflakes
1½ dl kondenseret mælk
½ stang vanilje
2½ dl piskefløde
Evt. 1 tsk. vodka eller rom (for at modvirke iskrystaller i isen)
2 friske modne mangofrugter
1 håndfuld cornflakes
- Trin 1Dryp majsene af i en sigte, og hæld dem i en blender sammen med kondenseret mælk og udskrabede vaniljekorn. Blend længe, til du har en ensartet puré.
- Trin 2Pisk fløde til letpisket flødeskum, og rør majspuré og evt. vodka/rom i fløden.
- Trin 3Hæld parfaitblandingen i en plastikboks med låg, og sæt den i fryseren i minimum 6 timer, til den er frosset til is.
- Trin 4Tag parfaiten ud af fryseren 10 minutter før servering (har den stået i fryseren natten over, er den blevet dybfrossen, og skal tø i ca. 30-40 minutter i køleskabet).
- Trin 5Skæl mangoerne, og skær frugtkødet fri af stenen. Skær mangoen i passende stykker.
- Trin 6Anret parfaiten med frisk mango og lidt knuste cornflakes på toppen.
Se også: