Majsparfait med mango og cornflakesknas

Let
4 personer
20 min.
360 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs (i alt 280 g drænet vægt)

1½ dl kondenseret mælk

½ stang vanilje

2½ dl piskefløde

Evt. 1 tsk. vodka eller rom (for at modvirke iskrystaller i isen)

2 friske modne mangofrugter

1 håndfuld cornflakes
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs (i alt 280 g drænet vægt)

1½ dl kondenseret mælk

½ stang vanilje

2½ dl piskefløde

Evt. 1 tsk. vodka eller rom (for at modvirke iskrystaller i isen)

2 friske modne mangofrugter

1 håndfuld cornflakes

Tilbered denne opskrift med:

Majs - 3 x 150 g
  1. Trin 1
    Dryp majsene af i en sigte, og hæld dem i en blender sammen med kondenseret mælk og udskrabede vaniljekorn. Blend længe, til du har en ensartet puré.
  2. Trin 2
    Pisk fløde til letpisket flødeskum, og rør majspuré og evt. vodka/rom i fløden.
  3. Trin 3
    Hæld parfaitblandingen i en plastikboks med låg, og sæt den i fryseren i minimum 6 timer, til den er frosset til is.
  4. Trin 4
    Tag parfaiten ud af fryseren 10 minutter før servering (har den stået i fryseren natten over, er den blevet dybfrossen, og skal tø i ca. 30-40 minutter i køleskabet).
  5. Trin 5
    Skæl mangoerne, og skær frugtkødet fri af stenen. Skær mangoen i passende stykker.
  6. Trin 6
    Anret parfaiten med frisk mango og lidt knuste cornflakes på toppen.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
45 > 45 min.
  • Bønnesalat med to slags bønner, cherrytomater, majs og avocado- dressing

  • Bagte chili beans med majs, rodfugter, tacos og cheddar ost

  • Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing