Majsdip med frisk chili
Let
4 personer
5 min.
Ingredienser
til 4 personer
½ lille rødløg
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 dåse Bonduelle majs (300 g)
3-4 spsk. creme fraiche
Saften fra ½ lime
Smages til med koriander og salt
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 dåse Bonduelle majs (300 g)
3-4 spsk. creme fraiche
Saften fra ½ lime
Smages til med koriander og salt
Ingredienser til 4 personer
½ lille rødløg
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 dåse Bonduelle majs (300 g)
3-4 spsk. creme fraiche
Saften fra ½ lime
Smages til med koriander og salt
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 dåse Bonduelle majs (300 g)
3-4 spsk. creme fraiche
Saften fra ½ lime
Smages til med koriander og salt
- Trin 1Hak løg, hvidløg og chili fint.
- Trin 2Bland det med majs og creme fraiche.
- Trin 3Smag til med lime, salt og koriander.
Se også: