Trin 1
Forvarm ovnen til 200°C. Skræl den søde kartoffel og skær den i tern. Placer de søde kartoffeltern på en bradepande og hæld olie og 1/4 tsk. salt over. Sæt dem i ovnen og bag dem i 20 min.
Trin 2
Skyl spidskålen og fjern stokken. Snit kålen fint.
Trin 3
Forvarm en lille pande. Når den er varm, ristes græskarkernerne, indtil de dufter ca. 5 minutter.
Trin 4
Til dressingen hakkes hvidløget og citronen rives og presses. Derefter blandes hvidløg, olivenolie, citronskal, citronsaft og flydende honning sammen i en skål.
Trin 5
Salaten afsluttes ved, at du hælder Bonduelle bønner & gryn i en skål, tilføjer halvdelen af dressingen og lader bønneblandingen marinere i 5 minutter. Tilføj kål, søde kartofler og resten af dressingen og bland det godt. Drys græskarkerner over og server.