1. >Opskrifter
  2. >Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré

Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré

Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle røde kidney bønner (500 g drænet vægt)

4 mellemstore søde kartofler (ca. 600 g)

2 rødløg

½ blomkål

Olivenolie

Ca. 3 dl vand

½ terning grøntsagsbouillon

1-2 spsk tamari eller soja

1 lime



Majspuré:

2 dåser Bonduelle majs (280 g drænet vægt)

4-5 spsk piskefløde

Salte mandler

Thai basilikum
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle røde kidney bønner (500 g drænet vægt)

4 mellemstore søde kartofler (ca. 600 g)

2 rødløg

½ blomkål

Olivenolie

Ca. 3 dl vand

½ terning grøntsagsbouillon

1-2 spsk tamari eller soja

1 lime



Majspuré:

2 dåser Bonduelle majs (280 g drænet vægt)

4-5 spsk piskefløde

Salte mandler

Thai basilikum
  1. Trin 1
    Skyl bønnerne i en sigte og afdryp.
  2. Trin 2
    Skræl søde kartofler og skær i tynde skiver, løg i både og blomkål i buketter.
  3. Trin 3
    Svits i olie i en gryde.
  4. Trin 4
    Tilføj vand og bouillonterning og lad simre i 10 minutter.
  5. Trin 5
    Kom bønner i gryden og lad dem blive varme. Smag til med tamari og limesaft.
  6. Trin 6
    Blend majs og fløde sammen og server som topping på gryderetten sammen med et drys mandler og urter.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende