\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Spicy pork med majs og kartofler
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Spicy pork med majs og kartofler
udskriv opskrift
Medium
4 personer
120 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 kg nakkefilet
1 kg kartofler
2 dåser
Bonduelle
gourmet majs (drænet vægt 280 g)
Marinade:
1 dl olie
½ dl vand
3 spsk tomatkoncentrat
1 spsk balsamico eddike
2 tsk paprika
1 tsk chiliflager
1 tsk fint salt
Lidt knust peber
Til servering: Creme fraiche og rucolasalat
Ingredienser til 4 personer
1 kg nakkefilet
1 kg kartofler
2 dåser
Bonduelle
gourmet majs (drænet vægt 280 g)
Marinade:
1 dl olie
½ dl vand
3 spsk tomatkoncentrat
1 spsk balsamico eddike
2 tsk paprika
1 tsk chiliflager
1 tsk fint salt
Lidt knust peber
Til servering: Creme fraiche og rucolasalat
Trin 1
Sæt ovnen på 225 grader og smør en ildfast form med lidt olie.
Trin 2
Kom nakkefilet og skrællede kartofler i formen.
Trin 3
Rør marinaden sammen og fordel over kødet og kartoflerne.
Trin 4
Læg et stykke bagepapir henover og dæk formen godt med alufolie.
Trin 5
Sæt i ovnen i cirka 1 ½ time.
Trin 6
Tag fadet ud og fordel de afdryppede majs henover kartoflerne. Sæt fadet tilbage i ovnen uden papir og alufolie. Steg videre i cirka 20 minutter.
Trin 7
Server kødet i skiver med kartofler og majs og anret med creme fraiche og rucolasalat.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Bagte søde kartofler med majssalsa, guac...
Se opskriften
Amerikansk corn chowder
Se opskriften
Kikærtecurry med blomkål og æble-raita
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Saltfri majs - 2 x 150 g
Økologiske majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Majs - 2 mini packs
Majs - 300 g
Økologiske majs - 300 g
Økologisk majs - 4 x 150 g
Baked beans - 400 g