Stegte gnocchi med grønkål, majs og oliven
Let
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
1 fed hvidløg
75 g grønkål (ribbet vægt)
2 spsk. olivenolie
1 mini pack Bonduelle Majs (70 g drænet vægt)
25 g gode sorte oliven (uden sten)
25 g smør
175 g gnocchi
Revet skal af ¼ citron
1 håndfuld bredbladet persille
Salt og peber
Servering:
Parmesan
Citronbåde
75 g grønkål (ribbet vægt)
2 spsk. olivenolie
1 mini pack Bonduelle Majs (70 g drænet vægt)
25 g gode sorte oliven (uden sten)
25 g smør
175 g gnocchi
Revet skal af ¼ citron
1 håndfuld bredbladet persille
Salt og peber
Servering:
Parmesan
Citronbåde
Ingredienser til 1 person
1 fed hvidløg
75 g grønkål (ribbet vægt)
2 spsk. olivenolie
1 mini pack Bonduelle Majs (70 g drænet vægt)
25 g gode sorte oliven (uden sten)
25 g smør
175 g gnocchi
Revet skal af ¼ citron
1 håndfuld bredbladet persille
Salt og peber
Servering:
Parmesan
Citronbåde
75 g grønkål (ribbet vægt)
2 spsk. olivenolie
1 mini pack Bonduelle Majs (70 g drænet vægt)
25 g gode sorte oliven (uden sten)
25 g smør
175 g gnocchi
Revet skal af ¼ citron
1 håndfuld bredbladet persille
Salt og peber
Servering:
Parmesan
Citronbåde
- Trin 1Hak hvidløget fint. Rib grønkålen fri for stok og stilk, og hak den groft.
- Trin 2Sautér kål og hvidløg i en sauterpande med olivenolie i nogle minutter, til kålen er faldet sammen. Tilsæt drænede majs, og grofthakkede oliven, sautér i 1 minut, og sluk så for varmen.
- Trin 3Varm en stegepande op, tilsæt smør og lad det bruse. Hæld gnocchi på panden, og steg dem ved mellem varme, til de er gyldne på alle sider, 4-5 minutter.
- Trin 4Vip de gyldne gnocchi ned i sauterpanden til grøntsagerne, og lad det hele varme igennem i 1 minuts tid. Tilsæt så revet citronskal og masser af friskhakket persille.
- Trin 5Smag til med salt og peber, og server straks i dybe tallerkner med revet parmesan på toppen og citronbåde på siden.
Se også: