Blomkålscouscous med quinoa, persilleolie, æble og granatæble
Medium
2 personer
15 min.
Ingredienser
til 2 personer
½ blomkål
2 spsk. olie
½ bundt persille
1 lille fed hvidløg
½ tsk. salt
1 nip peber
2 forårsløg
1 æble
½ granatæble
1 dåse Bonduelle quinoa (85 g)
2 spsk. olie
½ bundt persille
1 lille fed hvidløg
½ tsk. salt
1 nip peber
2 forårsløg
1 æble
½ granatæble
1 dåse Bonduelle quinoa (85 g)
Ingredienser til 2 personer
½ blomkål
2 spsk. olie
½ bundt persille
1 lille fed hvidløg
½ tsk. salt
1 nip peber
2 forårsløg
1 æble
½ granatæble
1 dåse Bonduelle quinoa (85 g)
2 spsk. olie
½ bundt persille
1 lille fed hvidløg
½ tsk. salt
1 nip peber
2 forårsløg
1 æble
½ granatæble
1 dåse Bonduelle quinoa (85 g)
- Trin 1Vask blomkålsbladene, og snit dem fint. Kog vand. Læg blomkålsbladene i vandet. Fisk dem op efter 1 minut.
- Trin 2Riv blomkålen på et rivejern.
- Trin 3Blend persille, hvidløg, salt, peber og olie.
- Trin 4Vend revet blomkål, blomkålsblade, persilleolie og quinoa sammen.
- Trin 5Snit forårsløg fint. Skær æble i tynde skiver. Del granatæblet. Tag kernerne ud. Pynt salaten med æble, granatæblekerner og forårsløg.
Se også: