1. >Opskrifter
  2. >Fransk pølse- og linsegryde

Fransk pølse- og linsegryde

Let
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
1 gulerod

1 stilk bladselleri

1/2 løg

1 lille hvidløgsfed

1 dåse Bonduelle linser (drænet vægt 130 g)

Olivenolie

1 spsk. balsamicoeddike

1/2 tsk. tørret timian eller 1/2 spsk. frisk timian

Salt

Peber

1-2 kvalitetspølser, fx lammepølser
Ingredienser til 1 person
1 gulerod

1 stilk bladselleri

1/2 løg

1 lille hvidløgsfed

1 dåse Bonduelle linser (drænet vægt 130 g)

Olivenolie

1 spsk. balsamicoeddike

1/2 tsk. tørret timian eller 1/2 spsk. frisk timian

Salt

Peber

1-2 kvalitetspølser, fx lammepølser
  1. Trin 1
    Hak selleri, løg og hvidløg og skær guleroden i tern.
  2. Trin 2
    Varm rigeligt olivenolie på en pande og steg pølsen, indtil den bliver brun. Sæt til siden.
  3. Trin 3
    Steg grøntsagerne i ca. 5 minutter, indtil de får lidt farve.
  4. Trin 4
    Tilsæt linser, balsamicoeddike, krydderier og pølsen og lad retten simre, indtil grøntsagerne er møre.
  5. Trin 5
    Du kan tilføje en smule vand eller rødvin.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende