1. >Opskrifter
  2. >Frisk bønnesalat

Frisk bønnesalat

Let
2 personer
10 min.
Ingredienser
til 2 personer
2 dåser Bonduelle bønnemix (150 g x 2)

1 granatæble

10 cherrytomater

1 lille bundt persille

3 kviste mynte

1 økologisk citron

2 spsk. olie

1/2 fed hvidløg

1 nip cayennepeber

1 nip salt
Ingredienser til 2 personer
2 dåser Bonduelle bønnemix (150 g x 2)

1 granatæble

10 cherrytomater

1 lille bundt persille

3 kviste mynte

1 økologisk citron

2 spsk. olie

1/2 fed hvidløg

1 nip cayennepeber

1 nip salt
  1. Trin 1
    Del granatæblet. Bank kernerne ud.
  2. Trin 2
    Skær tomaterne i halve.
  3. Trin 3
    Hak persille og mynte fint.
  4. Trin 4
    Vend sammen bønnemix, granatæblekerner, tomat, persille og mynte.
  5. Trin 5
    Riv skallen på citronen. Pres saften. Riv hvidløg. Pisk citronskal, citronsaft, hvidløg, olie, salt og cayennepeber sammen til en dressing.
  6. Trin 6
    Vend sammen dressingen med salaten.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende
  • Sensommersalat med grillede majs og forå...

    Mange af salatens ingredienser er grillet – men du kan sagtens lave den, uden grill, og i stedet tilberede grøntsagerne i en ovn.

  • Majsgazpacho-salat med majs, agurk, gul ...
  • Pestosalat med majs, kikærter og bønner