Grillede kyllingesticks med mango- og bønnesalsa
Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
300 g kyllingeinderfilet
Salt
Sort peber
1 spsk. vegetabilsk olie
Salsa
1 dåse Bonduelle bønnemix (250 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
1/2 mango
¼ bundt koriander
2 forårsløg
1 rød chili
2-3 spsk. limesaft, ca. 1 lime
2 spsk. olivenolie
16 grillpinde
2 lime, skåret i halve
Salt
Sort peber
1 spsk. vegetabilsk olie
Salsa
1 dåse Bonduelle bønnemix (250 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
1/2 mango
¼ bundt koriander
2 forårsløg
1 rød chili
2-3 spsk. limesaft, ca. 1 lime
2 spsk. olivenolie
16 grillpinde
2 lime, skåret i halve
Ingredienser til 4 personer
300 g kyllingeinderfilet
Salt
Sort peber
1 spsk. vegetabilsk olie
Salsa
1 dåse Bonduelle bønnemix (250 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
1/2 mango
¼ bundt koriander
2 forårsløg
1 rød chili
2-3 spsk. limesaft, ca. 1 lime
2 spsk. olivenolie
16 grillpinde
2 lime, skåret i halve
Salt
Sort peber
1 spsk. vegetabilsk olie
Salsa
1 dåse Bonduelle bønnemix (250 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
1/2 mango
¼ bundt koriander
2 forårsløg
1 rød chili
2-3 spsk. limesaft, ca. 1 lime
2 spsk. olivenolie
16 grillpinde
2 lime, skåret i halve
- Trin 1Kom bønner og majs i en sigte, og lad dem dryppe godt af.
- Trin 2Skræl mangoen, og skær den i ca. 1×1 tern.
- Trin 3Hak koriander groft, snit forårsløg og chili fint.
- Trin 4Vend det hele sammen med limesaft og olivenolie, smag til med salt og peber.
- Trin 5Sæt kyllingen på pindene, og vend dem med salt og peber. Steg kyllingepindene på en pande i vegetabilsk olie i ca. 2 minutter på hver side.
- Trin 6Anret kyllingen med mango/bønnesalsa og server med lime.
Se også: