Grillet brød med cremet gedeost, basilikum, bønnemix, blåbær og majs
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 dåse Bonduelle Bønnemix (125 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
4 store skiver brød/surdej
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
¼ bundt basilikum
120 g gedeost/cremet ost
100 g blåbær
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
4 store skiver brød/surdej
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
¼ bundt basilikum
120 g gedeost/cremet ost
100 g blåbær
Ingredienser til 4 personer
1 dåse Bonduelle Bønnemix (125 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
4 store skiver brød/surdej
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
¼ bundt basilikum
120 g gedeost/cremet ost
100 g blåbær
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
4 store skiver brød/surdej
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
¼ bundt basilikum
120 g gedeost/cremet ost
100 g blåbær
- Trin 1Grill brødet og gnub det godt med hvidløg.
- Trin 2Kom bønner og majs i en sigte og skyl i koldt vand. Vend bønnemix med majs, olie og eddike.
- Trin 3Smag til med salt og peber.
- Trin 4Smør de grillede brødskiver med gedeost og læg dem på et fad eller på fire tallerkener.
- Trin 5Fordel bønnemix på brødet og drys med finthakket basilikum og blåbær.
Tip:
Retten kan fint laves med friskost og jordbær.
Se også: