Grov majspuré med kikærter, chipotle chili og krydderurter
Let
4 personer
15 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Kikærter (265g drænet vægt)
1 fed hvidløg
1 løg , ca 50 g
2 spsk oregano, frisk
2 spsk olivenolie
1 rød chili/chipotle/røget chili i lage
2 dl cremefraiche 18%
½ bundt koriander
Salt
Sort peber
Brød
1 dåse Bonduelle Kikærter (265g drænet vægt)
1 fed hvidløg
1 løg , ca 50 g
2 spsk oregano, frisk
2 spsk olivenolie
1 rød chili/chipotle/røget chili i lage
2 dl cremefraiche 18%
½ bundt koriander
Salt
Sort peber
Brød
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Kikærter (265g drænet vægt)
1 fed hvidløg
1 løg , ca 50 g
2 spsk oregano, frisk
2 spsk olivenolie
1 rød chili/chipotle/røget chili i lage
2 dl cremefraiche 18%
½ bundt koriander
Salt
Sort peber
Brød
1 dåse Bonduelle Kikærter (265g drænet vægt)
1 fed hvidløg
1 løg , ca 50 g
2 spsk oregano, frisk
2 spsk olivenolie
1 rød chili/chipotle/røget chili i lage
2 dl cremefraiche 18%
½ bundt koriander
Salt
Sort peber
Brød
- Trin 1Snit løg, hvidløg og oregano fint.
- Trin 2Steg det af i en lille gryde i olivenolie, uden det tager farve, i ca 2 minutter.
- Trin 3Tilsæt majs og kikærter, blend det til en grov puré og lad det simre i 5 minutter.
- Trin 4Tilsæt grov hakket chipotle chili, koriander og cremefraiche, smag til med salt og peber.
- Trin 5Anret majspuréen i en lille skål med ristet brød.
Tip:
Kan også bruges som spread på tortillabrød bagt i ovn med cheddarost.
Se også: