\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Harira suppe med linser og kikærter
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Harira suppe med linser og kikærter
udskriv opskrift
Let
4 personer
75 min.
Ingredienser
til 4 personer
250 g oksebov i små tern
Olie
1 løg
3 fed hvidløg
1 l vand
2 bouillonterninger (okse)
2 stilke bladselleri
2 spsk tomatkoncentrat
1 dl hakket bredbladet persille
1/2 dl hakket frisk koriander
1 dåse
Bonduelle
linser (drænet vægt 265 g)
1 dåse
Bonduelle
kikærter (drænet vægt 265 g)
Salt og peber
Pynt: Dadler og citronbåde
Ingredienser til 4 personer
250 g oksebov i små tern
Olie
1 løg
3 fed hvidløg
1 l vand
2 bouillonterninger (okse)
2 stilke bladselleri
2 spsk tomatkoncentrat
1 dl hakket bredbladet persille
1/2 dl hakket frisk koriander
1 dåse
Bonduelle
linser (drænet vægt 265 g)
1 dåse
Bonduelle
kikærter (drænet vægt 265 g)
Salt og peber
Pynt: Dadler og citronbåde
Trin 1
Svits kødet i olie i en gryde.
Trin 2
Hak løg og hvidløg og svits med kødet.
Trin 3
Hæld vandet på, kog op og skum af.
Trin 4
Tilføj bouillonterninger og snittet bladselleri. Lad retten simre under låg indtil kødet er mørt. Se til retten efter ca. 1 time.
Trin 5
Tilsæt urter, linser og kikærter og kog suppen op. Smag til med salt og peber og server med citronbåde og dadler som i Marokko.
Suppen er også god, hvis man blender den.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Asiatisk salat med gomadressing
Se opskriften
Afrikansk peanutcurry
Se opskriften
Minestronesuppe med spelt og kikærter
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Kikærter - 150 g
Økologiske linser - 160 g
Kikærter - 2 mini packs
Økologiske kikærter - 150 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g