Trin 1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Trin 2
Rens blomkålen, og fjern de grønne blade. Skær blomkålen i buketter, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Vend buketterne i olivenolie og salt, og bag dem i ovnen i cirka 20 minutter, til de er gyldne. Imens kan du lave din currysauce.
Trin 3
Pil og hak løg fint. Pil hvidløg, og riv hvidløg og ingefær fint. Svits løg, hvidløg og ingefær i en gryde i olivenolie. Tilsæt karry, garam masala, salt og peber, og lad det svitse under omrøring.
Trin 4
Hak koriander fint. Gem lidt til pynt, og tilsæt resten til gryden. Lad det stege med et par minutter, inden kokosmælk hældes i gryden.
Trin 5
Bring saucen i kog, og tilsæt tomatpuré. Lad gryden simre i 10 minutter.
Trin 6
Tilsæt dernæst bagt blomkål og bønnemix, og servér straks, gerne med ris og/eller naanbrød og koriander på toppen.