1. >Opskrifter
  2. >Kold avocadosuppe med sorte bønner

Kold avocadosuppe med sorte bønner

2 personer
20 min.
Ingredienser
til 2 personer
Suppe:

2 modne avocadoer

1 lille håndfuld kruspersille

1 stængel bladselleri

50 g spinat

1 fed hvidløg

4 dl mælk

½ citron

1 tsk. olivenolie

Salt og friskkværnet peber

Topping:

1 dåse Bonduelle sorte bønner (drænet vægt 130 g)

¼ bundt purløg

1 spsk. olivenolie

Salt og friskkværnet peber

1 dl creme fraiche
Ingredienser til 2 personer
Suppe:

2 modne avocadoer

1 lille håndfuld kruspersille

1 stængel bladselleri

50 g spinat

1 fed hvidløg

4 dl mælk

½ citron

1 tsk. olivenolie

Salt og friskkværnet peber

Topping:

1 dåse Bonduelle sorte bønner (drænet vægt 130 g)

¼ bundt purløg

1 spsk. olivenolie

Salt og friskkværnet peber

1 dl creme fraiche
  1. Trin 1
    Halvér avocadoerne, tag stenene ud og skrab kødet ud af skallen med en spiseske.
  2. Trin 2
    Hak persille, bladselleri og spinat groft, og blend sammen med de øvrige ingredienser til suppen.
  3. Trin 3
    Smag suppen til med citronsaft, olie, salt og peber.
  4. Trin 4
    Snit purløg fint, og bland med bønner og olivenolie, smag til med salt og peber.
  5. Trin 5
    Anret suppen i skåle med creme fraiche og bønne-topping.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende