Trin 1
Pil kartoflerne, og skær dem i tern. Tænd ovnen på 180 grader, og smør et lille firkantet ovnfast fad med olivenolie.
Trin 2
Hak løg og hvidløg. Sautér løg og hvidløg i en pande med olivenolie i 5 minutter. Tilsæt cayennepeber kartofler og majs, og bland godt. Kom grøntsagerne i fadet.
Trin 3
Pisk æg, cremefraiche, parmesan, salt og peber sammen. Hæld blandingen over grøntsagerne og vend lidt rundt i fadet. Bag i ca. 35 minutter, og tag frittataen ud af ovnen. Lad frittataen køle af, og skær den ud i portionsfirkanter.
Trin 4
Skær tomaterne i både, og hak rødløg og chili fint. Vend med dild, olivenolie, balsamico, lidt salt og sukker. Fyld tomatsalaten i en bøtte med tætsluttende låg.
Trin 5
Pak frittataen ned i en madkasse, og tag den med ud i verden. Spis med tomatsalat til.
Tips:
Frittataen kan spises både lun og kold og egner sig også som frokostret derhjemme.