Mexicanske Huevos rancheros
Medium
2 personer
40 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 løg
2 fed hvidløg
1 lille rød chili
3 spsk. olivenolie
¼ tsk. chiliflager
1 god tsk. stødt spidskommen
½ tsk. stødt koriander
½ tsk. røget paprika
½ bundt frisk koriander
½ squash
1 rød peberfrugt
Salt og peber
1 dåse hakket tomat (400 g)
2 minidåser Bonduelle Røde Kidneybønner (drænet vægt 120 g)
½ tsk. brun farin
Lidt frisk limesaft
2 æg
Servering:
50 g revet cheddar
1 avocado
1 lime
Koriander
Evt. tortillachips
2 fed hvidløg
1 lille rød chili
3 spsk. olivenolie
¼ tsk. chiliflager
1 god tsk. stødt spidskommen
½ tsk. stødt koriander
½ tsk. røget paprika
½ bundt frisk koriander
½ squash
1 rød peberfrugt
Salt og peber
1 dåse hakket tomat (400 g)
2 minidåser Bonduelle Røde Kidneybønner (drænet vægt 120 g)
½ tsk. brun farin
Lidt frisk limesaft
2 æg
Servering:
50 g revet cheddar
1 avocado
1 lime
Koriander
Evt. tortillachips
Ingredienser til 2 personer
1 løg
2 fed hvidløg
1 lille rød chili
3 spsk. olivenolie
¼ tsk. chiliflager
1 god tsk. stødt spidskommen
½ tsk. stødt koriander
½ tsk. røget paprika
½ bundt frisk koriander
½ squash
1 rød peberfrugt
Salt og peber
1 dåse hakket tomat (400 g)
2 minidåser Bonduelle Røde Kidneybønner (drænet vægt 120 g)
½ tsk. brun farin
Lidt frisk limesaft
2 æg
Servering:
50 g revet cheddar
1 avocado
1 lime
Koriander
Evt. tortillachips
2 fed hvidløg
1 lille rød chili
3 spsk. olivenolie
¼ tsk. chiliflager
1 god tsk. stødt spidskommen
½ tsk. stødt koriander
½ tsk. røget paprika
½ bundt frisk koriander
½ squash
1 rød peberfrugt
Salt og peber
1 dåse hakket tomat (400 g)
2 minidåser Bonduelle Røde Kidneybønner (drænet vægt 120 g)
½ tsk. brun farin
Lidt frisk limesaft
2 æg
Servering:
50 g revet cheddar
1 avocado
1 lime
Koriander
Evt. tortillachips
- Trin 1Hak løg, hvidløg og chili fint, og steg det i olivenolie i en lille sauterpande. Steg i 3 minutter og tilsæt så chiliflager, spidskommen, koriander og røget paprika. Steg i 3 minutter mere til alt er mørt og gyldent.
- Trin 2Snit alle korianderstilkene helt fint, og gem bladene til servering. Skær squash og peberfrugt i små tern.
- Trin 3Kom korianderstilke, squash og peberfrugt på panden, og steg i nogle minutter. Giv grøntsagerne lidt salt og peber, og tilsæt så hakket tomat, kidneybønner og brun farin. Kog saucen i ca. 15 minutter uden låg, og smag den så til med salt, peber og et par dråber limesaft.
- Trin 4Slå æggene ud i to små skåle. Lav en fordybning i saucen med en grydeske, og vip et æg heri. Gør det samme med næste æg.
- Trin 5Læg låg på panden, og lad den simre ved svag varme i ca. 10 minutter, til æggene er faste.
- Trin 6Servér i dybe tallerkner, og top med revet cheddar, skiver af avocado, koriander samt lime at dryppe med. Tortillachips og hotsauce er lækkert til.
Se også: