\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Marokkansk grøntsags- og linsesuppe
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Marokkansk grøntsags- og linsesuppe
udskriv opskrift
Let
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 gulerødder
1 sød kartoffel
1 fennikel
1 løg
1 hvidløgsfed
1 spsk. revet ingefær
1-2 spsk. olivenolie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. gurkemeje
1/2 tsk. stødt koriander
1/4 tsk. kanel
1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon
2 dåser
Bonduelle
linser (drænet vægt 130 g x 2)
Serveres med frisk koriander
Ingredienser til 4 personer
2 gulerødder
1 sød kartoffel
1 fennikel
1 løg
1 hvidløgsfed
1 spsk. revet ingefær
1-2 spsk. olivenolie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. gurkemeje
1/2 tsk. stødt koriander
1/4 tsk. kanel
1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon
2 dåser
Bonduelle
linser (drænet vægt 130 g x 2)
Serveres med frisk koriander
Trin 1
Hak alle grøntsagerne.
Trin 2
Varm olivenolien på en pande og tilsæt løg og fennikel. Svits i ca. 5 minutter, indtil løgene er gyldne.
Trin 3
Tilsæt hvidløg, ingefær og krydderier og steg i et minut.
Trin 4
Tilsæt gulerødder, sød kartoffel og bouillon. Bring retten i kog og lad det simre over middel varme i ca. 20 minutter.
Trin 5
Tilsæt linserne og kog, indtil grøntsagerne er møre.
Serveres med friskhakket koriander.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Minestronesuppe med spelt og kikærter
Se opskriften
Linsehummus med rugbrødsstænger
Se opskriften
Bagte chili beans med majs, rodfugter, t...
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Økologiske linser - 160 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 300 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Røde kidneybønner - 160 g
Kikærter - 150 g