1. >Opskrifter
  2. >Marokkansk grøntsags- og linsesuppe

Marokkansk grøntsags- og linsesuppe

Let
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 gulerødder

1 sød kartoffel

1 fennikel

1 løg

1 hvidløgsfed

1 spsk. revet ingefær

1-2 spsk. olivenolie

1 tsk. spidskommen

1 tsk. gurkemeje

1/2 tsk. stødt koriander

1/4 tsk. kanel

1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon

2 dåser Bonduelle linser (drænet vægt 130 g x 2)

Serveres med frisk koriander
Ingredienser til 4 personer
2 gulerødder

1 sød kartoffel

1 fennikel

1 løg

1 hvidløgsfed

1 spsk. revet ingefær

1-2 spsk. olivenolie

1 tsk. spidskommen

1 tsk. gurkemeje

1/2 tsk. stødt koriander

1/4 tsk. kanel

1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon

2 dåser Bonduelle linser (drænet vægt 130 g x 2)

Serveres med frisk koriander
  1. Trin 1
    Hak alle grøntsagerne.
  2. Trin 2
    Varm olivenolien på en pande og tilsæt løg og fennikel. Svits i ca. 5 minutter, indtil løgene er gyldne.
  3. Trin 3
    Tilsæt hvidløg, ingefær og krydderier og steg i et minut.
  4. Trin 4
    Tilsæt gulerødder, sød kartoffel og bouillon. Bring retten i kog og lad det simre over middel varme i ca. 20 minutter.
  5. Trin 5
    Tilsæt linserne og kog, indtil grøntsagerne er møre.
Serveres med friskhakket koriander.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende