Mexi-fyldte søde kartofler med sorte bønner
Medium
2 personer
80 min.
Ingredienser
til 2 personer
2 store søde kartofler
50 g cheddar
2 spsk. cremefraiche
1 glas salsa
1 pose sorte bønner
1 avocado
1 lille rødløg
1 håndfuld koriander
50 g cheddar
2 spsk. cremefraiche
1 glas salsa
1 pose sorte bønner
1 avocado
1 lille rødløg
1 håndfuld koriander
Ingredienser til 2 personer
2 store søde kartofler
50 g cheddar
2 spsk. cremefraiche
1 glas salsa
1 pose sorte bønner
1 avocado
1 lille rødløg
1 håndfuld koriander
50 g cheddar
2 spsk. cremefraiche
1 glas salsa
1 pose sorte bønner
1 avocado
1 lille rødløg
1 håndfuld koriander
- Trin 1Tænd ovnen på 200°. Skrub de søde kartofler, og prik huller i dem med en gaffel. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 1 time, indtil de er helt møre.
- Trin 2Skær et snit i de bagte kartofler, og skub dem åbne, så du kan fylde dem med revet cheddar. Sæt kartoflerne i ovnen i yderligere 10 minutter, til osten er gylden.
- Trin 3Fordel en skefuld cremefraiche og salsa i hver kartoffel.
- Trin 4Top med sorte bønner, skiver af avocado og tynde skiver rødløg.
- Trin 5Drys med koriander, og servér.
Se også: