Mexicanske tostadas
Let
2 personer
40 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 dåse Bonduelle kikærter (150 gram)
1 mini pack Bonduelle majs (75 gram)
1 lime
75 g græsk yoghurt
1 tsk. salt
80 gram koriander
250 g chorizo
100 g fintsnittet spidskål
4 tostadas
1 mini pack Bonduelle majs (75 gram)
1 lime
75 g græsk yoghurt
1 tsk. salt
80 gram koriander
250 g chorizo
100 g fintsnittet spidskål
4 tostadas
Ingredienser til 2 personer
1 dåse Bonduelle kikærter (150 gram)
1 mini pack Bonduelle majs (75 gram)
1 lime
75 g græsk yoghurt
1 tsk. salt
80 gram koriander
250 g chorizo
100 g fintsnittet spidskål
4 tostadas
1 mini pack Bonduelle majs (75 gram)
1 lime
75 g græsk yoghurt
1 tsk. salt
80 gram koriander
250 g chorizo
100 g fintsnittet spidskål
4 tostadas
- Trin 1Riv skrællen fra en lime i en lille skål, pres saften fra halvdelen af limen ned i skålen og gem den anden halvdel til servering.
- Trin 2Skyl koriander og pluk lidt blade til servering. Resten af korianderen hakkes fint – både blade og stilke – og tilsættes skålen med limeskal og -saft.
- Trin 3Tilføj græsk yoghurt og ½ tsk. salt i skålen, og rør dippen sammen med en lille ske.
- Trin 4Træk skindet af chorizo-pølsen og steg på en slip-let pande over middel-lav varme. Bræk chorizoen i mindre stykker med bagsiden af en træske og lad stege i 3-4 minutter.
- Trin 5Tilføj kikærterne og lidt salt til panden og mos kikærterne med bagsiden af en ske. Lad stege til chorizoen er gennemstegt (7-10 minutter) og tag af varmen.
- Trin 6Varm tostada’erne kort på en tør pande – ca. 30 sek. på hver side – og bøj dem så de tager form som en taco.
- Trin 7Fyld hver tostada med lidt fintsnittet spidskål, et par skefulde chorizo-kikærte-mix, koriander-dip og friske majs.
- Trin 8Servér med en skive lime og lidt korianderblade.
Se også: