Minitærter med kikærter og bacon
Medium
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 dåse Bonduelle kikærter (drænet vægt 265 g)
4 spsk hakkede semi-dried tomater
4 skiver sprødstegt bacon
Salt og peber
1 spsk. mælk
1 tsk. majsstivelse
8 store æg
Topping:
2 dl reven ost
3 spsk. solsikkekerner
4 spsk hakkede semi-dried tomater
4 skiver sprødstegt bacon
Salt og peber
1 spsk. mælk
1 tsk. majsstivelse
8 store æg
Topping:
2 dl reven ost
3 spsk. solsikkekerner
Ingredienser til 4 personer
1 dåse Bonduelle kikærter (drænet vægt 265 g)
4 spsk hakkede semi-dried tomater
4 skiver sprødstegt bacon
Salt og peber
1 spsk. mælk
1 tsk. majsstivelse
8 store æg
Topping:
2 dl reven ost
3 spsk. solsikkekerner
4 spsk hakkede semi-dried tomater
4 skiver sprødstegt bacon
Salt og peber
1 spsk. mælk
1 tsk. majsstivelse
8 store æg
Topping:
2 dl reven ost
3 spsk. solsikkekerner
- Trin 1Sæt ovnen på 200 grader og smør en metal muffin form med plads til 12 muffins med olie.
- Trin 2Mos afdryppede kikærter og bland med tomat, knust bacon og lidt salt og peber.
- Trin 3Pisk mælk, majsstivelse og æg sammen i en skål og vend med kikært blandingen. Fordel i de 12 forme.
- Trin 4Drys ost og solsikkekerner herpå og bag de små tærter i cirka 20 minutter.
- Trin 5Server nogle lune. Afkøl resten og pak i film og madkasse.
Se også: