1. >Opskrifter
  2. >Pasta med grønkål, sorte bønner, bacon og parmesan

Pasta med grønkål, sorte bønner, bacon og parmesan

Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g pasta, rigatoni

300 g grønkål

2 fed hvidløg

200 g bacon

1 spsk olivenolie

2 dåser Bonduelle Sorte bønner (2 x 265 g drænet vægt)

50 g parmesan

Salt

Sort peber
Ingredienser til 4 personer
400 g pasta, rigatoni

300 g grønkål

2 fed hvidløg

200 g bacon

1 spsk olivenolie

2 dåser Bonduelle Sorte bønner (2 x 265 g drænet vægt)

50 g parmesan

Salt

Sort peber
  1. Trin 1
    Kog pastaen efter pakkens anvisning og hold den varm.
  2. Trin 2
    Giv grønkålen et hurtigt opkog i let saltet vand i 1 minut. Køl kålen af i koldt vand og vrid den derefter godt for vand.
  3. Trin 3
    Steg bacon af på en varm pande, indtil den er gylden og sprød.
  4. Trin 4
    Tilsæt fint snittet hvidløg, grønkål, olivenolie og steg det på panden i 3-4 minutter, sammen med de sorte bønner.
  5. Trin 5
    Vend derefter pasta i grønkålen. Smag til med salt og peber.
  6. Trin 6
    Anret pastaen med revet parmesan og server med ekstra parmesan og brød.
Tip:
Kan fint laves med rosenkål og savojkål. Llinser, kikærter og chili beans vil også passe godt til denne ret.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende