Ristede kartofler og bønner på kål
Let
2 personer
35 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 sød kartoffel
1,5 spsk. koldpresset olivenolie
1/2 tsk. fin salt
60 g revet spidskål
1 spsk. friskpresset citronsaft
1 bundt purløg
45 g rå og usaltede græskarkerner
150 g Bonduelle bønner & gryn
CITRON- OG HVIDLØGSDRESSING:
2 spsk. koldpresset olivenolie
1 lille fed hvidløg, finthakket
2 spsk. friskpresset citronsaft
En knivspids fint havsalt
1/4 tsk. flydende honning
1,5 spsk. koldpresset olivenolie
1/2 tsk. fin salt
60 g revet spidskål
1 spsk. friskpresset citronsaft
1 bundt purløg
45 g rå og usaltede græskarkerner
150 g Bonduelle bønner & gryn
CITRON- OG HVIDLØGSDRESSING:
2 spsk. koldpresset olivenolie
1 lille fed hvidløg, finthakket
2 spsk. friskpresset citronsaft
En knivspids fint havsalt
1/4 tsk. flydende honning
Ingredienser til 2 personer
1 sød kartoffel
1,5 spsk. koldpresset olivenolie
1/2 tsk. fin salt
60 g revet spidskål
1 spsk. friskpresset citronsaft
1 bundt purløg
45 g rå og usaltede græskarkerner
150 g Bonduelle bønner & gryn
CITRON- OG HVIDLØGSDRESSING:
2 spsk. koldpresset olivenolie
1 lille fed hvidløg, finthakket
2 spsk. friskpresset citronsaft
En knivspids fint havsalt
1/4 tsk. flydende honning
1,5 spsk. koldpresset olivenolie
1/2 tsk. fin salt
60 g revet spidskål
1 spsk. friskpresset citronsaft
1 bundt purløg
45 g rå og usaltede græskarkerner
150 g Bonduelle bønner & gryn
CITRON- OG HVIDLØGSDRESSING:
2 spsk. koldpresset olivenolie
1 lille fed hvidløg, finthakket
2 spsk. friskpresset citronsaft
En knivspids fint havsalt
1/4 tsk. flydende honning
- Trin 1Forvarm ovnen til 200°C. Skræl den søde kartoffel og skær den i tern. Placer de søde kartoffeltern på en bradepande og hæld olie og 1/4 tsk. salt over. Sæt dem i ovnen og bag dem i 20 min.
- Trin 2Skyl spidskålen og fjern stokken. Snit kålen fint.
- Trin 3Forvarm en lille pande. Når den er varm, ristes græskarkernerne, indtil de dufter ca. 5 minutter.
- Trin 4Til dressingen hakkes hvidløget og citronen rives og presses. Derefter blandes hvidløg, olivenolie, citronskal, citronsaft og flydende honning sammen i en skål.
- Trin 5Salaten afsluttes ved, at du hælder Bonduelle bønner & gryn i en skål, tilføjer halvdelen af dressingen og lader bønneblandingen marinere i 5 minutter. Tilføj kål, søde kartofler og resten af dressingen og bland det godt. Drys græskarkerner over og server.
Se også: