Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
300 g grønkål
1 rødløg, ca. 50 g
2 fed hvidløg
2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)
2 spsk olivenolie
50 g hasselnødder, ristet
2 dl yoghurt
2 spsk worcestershire sauce
Salt
Sort peber
1 rødløg, ca. 50 g
2 fed hvidløg
2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)
2 spsk olivenolie
50 g hasselnødder, ristet
2 dl yoghurt
2 spsk worcestershire sauce
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
300 g grønkål
1 rødløg, ca. 50 g
2 fed hvidløg
2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)
2 spsk olivenolie
50 g hasselnødder, ristet
2 dl yoghurt
2 spsk worcestershire sauce
Salt
Sort peber
1 rødløg, ca. 50 g
2 fed hvidløg
2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)
2 spsk olivenolie
50 g hasselnødder, ristet
2 dl yoghurt
2 spsk worcestershire sauce
Salt
Sort peber
- Trin 1Pluk grønkål i grove stykker.
- Trin 2Snit rødløg og hvidløg fint.
- Trin 3Steg kål, løg og hvidløg af i olie på en varm pande, til det er let brunet, sammen med bønner og majs.
- Trin 4Rør yoghurt med worcestershire sauce, smag til med salt og peber.
- Trin 5Anret kålen i en stor skål eller tallerken og drys hasselnødder og servere med yoghurtsauce.
Tip:
Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan også fint spises som vegetarret, kan også laves med linser og bønnemix.
Se også: