Rødkålssalat med majs og Cheddar

Tre farver, tre ingredienser... og det er det. Rødkål, majs og Cheddarost er alt det der skal til til vinterens mest farverige salat.
Let
2 personer
10 min.
Ingredienser
Ingredienser
til 2 personer
1/4 rødkål

1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)

75 g Cheddarost

1/2 spsk. sennep

1 spsk. æblecidereddike

2 spsk. olivenolie
Ingredienser til 2 personer
1/4 rødkål

1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)

75 g Cheddarost

1/2 spsk. sennep

1 spsk. æblecidereddike

2 spsk. olivenolie

Tilbered denne opskrift med:

Majs - 3 x 150 g
  1. Trin 1
    Hak rødkålen fint. Drys den med salt og lad den hvile i 30 minutter i et dørslag.
  2. Trin 2
    Klem rødkålen fast mellem hænderne for at fjerne vandet, og tør den i et viskestykke.
  3. Trin 3
    Bland sennep, eddike, olie og peber i en skål (tilsæt ikke salt!).
  4. Trin 4
    Hæld kål, majs og ost i skålen med dressingen. Bland alle ingredienser sammen og servér afkølet.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
45 > 45 min.