Små wokstegte gulerødder med majs, svampe, østerssauce og sesam
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g små gulerødder
200 g svampe kejserhatte
2 fed hvidløg
4 forårsløg
2 spsk vegetabilsk olie
2 dåser Bonduelle majs
1 dl østerssauce
2 spsk sojasauce
2 spsk sesamfrø
ærteskud
sort peber
200 g svampe kejserhatte
2 fed hvidløg
4 forårsløg
2 spsk vegetabilsk olie
2 dåser Bonduelle majs
1 dl østerssauce
2 spsk sojasauce
2 spsk sesamfrø
ærteskud
sort peber
Ingredienser til 4 personer
400 g små gulerødder
200 g svampe kejserhatte
2 fed hvidløg
4 forårsløg
2 spsk vegetabilsk olie
2 dåser Bonduelle majs
1 dl østerssauce
2 spsk sojasauce
2 spsk sesamfrø
ærteskud
sort peber
200 g svampe kejserhatte
2 fed hvidløg
4 forårsløg
2 spsk vegetabilsk olie
2 dåser Bonduelle majs
1 dl østerssauce
2 spsk sojasauce
2 spsk sesamfrø
ærteskud
sort peber
- Trin 1Skrub gulerødderne og halvér dem på langs.
- Trin 2Skær hvidløget fint i tynde skiver, snit forårsløg fint og halvér svampene.
- Trin 3Varm 2 spsk olie op i en wok, rist gulerødderne godt af i olien i ca. 2 min.
- Trin 4Tilsæt hvidløg og svampe, lad det blive gyldenbrun, derefter tilsættes majs, østerssauce og soja. Vend det godt sammen og smag til med peber.
- Trin 5Anret gulerødder og majs på et fad, drys med sesam forårsløg og ærteskud.
Se også: