Stuvede majs og efterårssvampe på toast
Let
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
2 skiver surdejsbrød
200 g svampe (champignons, østershatte eller kantareller)
1 lille løg
1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)
20 g smør
1½ dl piskefløde
Salt og peber
Lidt citronsaft
2 spsk. friskhakket bredbladet persille
Lidt fintrevet citronskal
30 g hasselnødder
200 g svampe (champignons, østershatte eller kantareller)
1 lille løg
1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)
20 g smør
1½ dl piskefløde
Salt og peber
Lidt citronsaft
2 spsk. friskhakket bredbladet persille
Lidt fintrevet citronskal
30 g hasselnødder
Ingredienser til 1 person
2 skiver surdejsbrød
200 g svampe (champignons, østershatte eller kantareller)
1 lille løg
1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)
20 g smør
1½ dl piskefløde
Salt og peber
Lidt citronsaft
2 spsk. friskhakket bredbladet persille
Lidt fintrevet citronskal
30 g hasselnødder
200 g svampe (champignons, østershatte eller kantareller)
1 lille løg
1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)
20 g smør
1½ dl piskefløde
Salt og peber
Lidt citronsaft
2 spsk. friskhakket bredbladet persille
Lidt fintrevet citronskal
30 g hasselnødder
- Trin 1Rens alle svampene, og skær dem i skiver. Hak løget fint. Dræn majsene.
- Trin 2Varm en pande op, kom smør på den, og steg svampene ved høj varme, til de bliver gyldne. Tilsæt løg, og steg dem med i ca. 1 minut. Kom så majs og fløde på panden, og lad stuvningen koge lidt ind og creme. Smag til med salt, peber og et lille klem citronsaft.
- Trin 3Rist brødene i brødristeren, mens stuvningen koger. Hak persille og hasselnødder groft.
- Trin 4Anret de ristede brød med varm svampe- og majsstuvning på toppen. Drys med hakket persille, hakkede nødder og en smule fintrevet citronskal.
Tips:
Det er også lækkert at riste hasselnødderne gyldne på en tør pande, inden du hakker dem.
Se også: