\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Thai kyllingsalat med majs, kål og rød chilisauce
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Thai kyllingsalat med majs, kål og rød chilisauce
udskriv opskrift
Medium
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 kyllingebryster
1 dåse
Bonduelle
Majs (drænet vægt 140g)
1 rød chili
2 fed hvidløg
2 lime
2 spsk. fiskesauce
½ spidskål
2-3 små skoleagurker
1 mango
4 forårsløg
½ bundt koriander
½ dl saltede peanuts
1 spsk. sukker
Ingredienser til 4 personer
2 kyllingebryster
1 dåse
Bonduelle
Majs (drænet vægt 140g)
1 rød chili
2 fed hvidløg
2 lime
2 spsk. fiskesauce
½ spidskål
2-3 små skoleagurker
1 mango
4 forårsløg
½ bundt koriander
½ dl saltede peanuts
1 spsk. sukker
Trin 1
Kog kyllingebrysterne i vand i ca. 10-15 minutter, og pil kødet fra hinanden i lange tråde.
Trin 2
Blend chili, hvidløg, limesaft, fiskesauce og sukker, smag til med sukker og fiskesauce.
Trin 3
Skær kålen groft, halver agurken på langs, skræl og skær mangoen i grove både.
Trin 4
Hak koriander groft, snit forårsløg fint og bland sammen med kylling, majs og agurk.
Trin 5
Anret salaten på et lille fad med dressing, koriander og peanuts.
TIP: Du kan bruge bønner og tigerrejer i stedet for majs og kylling – og rød spidskål i stedet for grøn.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Bagte søde kartofler med majssalsa, guac...
Se opskriften
Majsfrittata med tomatsalat
Se opskriften
Amerikansk corn chowder
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Saltfri majs - 2 x 150 g
Økologiske majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Majs - 2 mini packs
Majs - 300 g
Økologiske majs - 300 g
Økologisk majs - 4 x 150 g
Baked beans - 400 g