1. >Opskrifter
  2. >Thai kyllingsalat med majs, kål og rød chilisauce

Thai kyllingsalat med majs, kål og rød chilisauce

Medium
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 kyllingebryster

1 dåse Bonduelle Majs (drænet vægt 140g)

1 rød chili

2 fed hvidløg

2 lime

2 spsk. fiskesauce

½ spidskål

2-3 små skoleagurker

1 mango

4 forårsløg

½ bundt koriander

½ dl saltede peanuts

1 spsk. sukker
Ingredienser til 4 personer
2 kyllingebryster

1 dåse Bonduelle Majs (drænet vægt 140g)

1 rød chili

2 fed hvidløg

2 lime

2 spsk. fiskesauce

½ spidskål

2-3 små skoleagurker

1 mango

4 forårsløg

½ bundt koriander

½ dl saltede peanuts

1 spsk. sukker
  1. Trin 1
    Kog kyllingebrysterne i vand i ca. 10-15 minutter, og pil kødet fra hinanden i lange tråde.
  2. Trin 2
    Blend chili, hvidløg, limesaft, fiskesauce og sukker, smag til med sukker og fiskesauce.
  3. Trin 3
    Skær kålen groft, halver agurken på langs, skræl og skær mangoen i grove både.
  4. Trin 4
    Hak koriander groft, snit forårsløg fint og bland sammen med kylling, majs og agurk.
  5. Trin 5
    Anret salaten på et lille fad med dressing, koriander og peanuts.
TIP: Du kan bruge bønner og tigerrejer i stedet for majs og kylling – og rød spidskål i stedet for grøn.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende