Thai kyllingsalat med majs, kål og rød chilisauce
Medium
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 kyllingebryster
1 dåse Bonduelle Majs (drænet vægt 140g)
1 rød chili
2 fed hvidløg
2 lime
2 spsk. fiskesauce
½ spidskål
2-3 små skoleagurker
1 mango
4 forårsløg
½ bundt koriander
½ dl saltede peanuts
1 spsk. sukker
1 dåse Bonduelle Majs (drænet vægt 140g)
1 rød chili
2 fed hvidløg
2 lime
2 spsk. fiskesauce
½ spidskål
2-3 små skoleagurker
1 mango
4 forårsløg
½ bundt koriander
½ dl saltede peanuts
1 spsk. sukker
Ingredienser til 4 personer
2 kyllingebryster
1 dåse Bonduelle Majs (drænet vægt 140g)
1 rød chili
2 fed hvidløg
2 lime
2 spsk. fiskesauce
½ spidskål
2-3 små skoleagurker
1 mango
4 forårsløg
½ bundt koriander
½ dl saltede peanuts
1 spsk. sukker
1 dåse Bonduelle Majs (drænet vægt 140g)
1 rød chili
2 fed hvidløg
2 lime
2 spsk. fiskesauce
½ spidskål
2-3 små skoleagurker
1 mango
4 forårsløg
½ bundt koriander
½ dl saltede peanuts
1 spsk. sukker
- Trin 1Kog kyllingebrysterne i vand i ca. 10-15 minutter, og pil kødet fra hinanden i lange tråde.
- Trin 2Blend chili, hvidløg, limesaft, fiskesauce og sukker, smag til med sukker og fiskesauce.
- Trin 3Skær kålen groft, halver agurken på langs, skræl og skær mangoen i grove både.
- Trin 4Hak koriander groft, snit forårsløg fint og bland sammen med kylling, majs og agurk.
- Trin 5Anret salaten på et lille fad med dressing, koriander og peanuts.
TIP: Du kan bruge bønner og tigerrejer i stedet for majs og kylling – og rød spidskål i stedet for grøn.
Se også: