1. >Opskrifter
  2. >Toscansk gryde med kylling og kikærter

Toscansk gryde med kylling og kikærter

Medium
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle kikærter (drænet vægt 530 g)

4 kyllingebryst

Olivenolie

1 lille fennikel

2 fed hvidløg

1 dl hvidvin eller vand

2 dl hønsebouillon

4 stilke rosmarin

4 spsk. rosiner

150 g frisk spinat

Salt og peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle kikærter (drænet vægt 530 g)

4 kyllingebryst

Olivenolie

1 lille fennikel

2 fed hvidløg

1 dl hvidvin eller vand

2 dl hønsebouillon

4 stilke rosmarin

4 spsk. rosiner

150 g frisk spinat

Salt og peber
  1. Trin 1
    Skyl kikærter i en sigte og afdryp.
  2. Trin 2
    Skær kyllingen i mindre stykker og svits i en gryde.
  3. Trin 3
    Skær fennikel og hvidløg i mindre stykker og svits med kyllingen.
  4. Trin 4
    Tilføj vin, bouillon, rosmarin og rosiner. Lad simre i 8 minutter.
  5. Trin 5
    Kom kikærter og spinat heri og lad gryden blive gennemvarm. Smag til med salt og peber.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende