Tostadas med sprøde majs, svampe, parmesanost og koriander

Medium
4 personer
15 min.
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
FYLD

• 3 dåser Bonduelle majs a 140 g drænet vægt

• 150 g svampe

• 2 forårsløg

KRYDDERI

• 2-3 fed hvidløg

• Olivenolie

• 1/4 tsk chiliflager

• 1/2 tsk sort peber

• 1/2 tsk spidskommen

• 1 tsk tørret timian

• 1 tsk stødt koriander

• 1 tsk stødt kanel

• 1 tsk stødt nelliker

• 1 tsk paprika

• 1 tsk salt

MARINADE

• 1 spsk tomatpure

• 1/2-1 tsk honning

• Saft af 1/2-1 appelsin

• Saft af 1/2 lime

• 1 spsk æbleeddike

• 2 spsk vand

• 1-2 spsk creme fraiche

• To håndfulde friske koriander/bredbladet persille

ANDET

• 8 små tortillaer (majs- eller hvedetortillaer)

• 2-3 spsk olivenolie til bagning

TOPPING

• Revet parmesan
Ingredienser til 4 personer
FYLD

• 3 dåser Bonduelle majs a 140 g drænet vægt

• 150 g svampe

• 2 forårsløg

KRYDDERI

• 2-3 fed hvidløg

• Olivenolie

• 1/4 tsk chiliflager

• 1/2 tsk sort peber

• 1/2 tsk spidskommen

• 1 tsk tørret timian

• 1 tsk stødt koriander

• 1 tsk stødt kanel

• 1 tsk stødt nelliker

• 1 tsk paprika

• 1 tsk salt

MARINADE

• 1 spsk tomatpure

• 1/2-1 tsk honning

• Saft af 1/2-1 appelsin

• Saft af 1/2 lime

• 1 spsk æbleeddike

• 2 spsk vand

• 1-2 spsk creme fraiche

• To håndfulde friske koriander/bredbladet persille

ANDET

• 8 små tortillaer (majs- eller hvedetortillaer)

• 2-3 spsk olivenolie til bagning

TOPPING

• Revet parmesan
  1. Trin 1
    Dræn majsene, skær svampene ud i små stykker og skær forårsløg ud i tynde skiver.
  2. Trin 2
    Rør alle krydderierne sammen i en lille skål (bortset fra hvidløg og olivenolie) og rør alle ingredienser til marinaden sammen i en anden skål (bortset fra creme fraiche og koriander/persille).
  3. Trin 3
    Forvarm så din ovn ved 180 graders varmluft. Pensl de små tortillaer med olivenolie og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, men vent med at sætte dem i ovnen.
  4. Trin 4
    Steg først majsene i lidt olivenolie i 5-6 min. til de begynder at få en mørk stegeflade. Hæld dem så over i en skål.
  5. Trin 5
    Kom lidt mere olivenolie på panden og steg så først forårsløg i 1 min. tid og steg derefter svampene med i 4-5 min. Hæld blandingen over til majsene.
  6. Trin 6
    Steg så presset hvidløg i olivenolie på panden indtil de gyldner. Tilsæt derefter mere olivenolie og rist krydderierne godt af ved middelhøj varme et par minutter. Det er vigtigt, at de ristes godt af, så de ikke bliver bitre
  7. Trin 7
    Tilsæt så marinaden under omrøring og inkorporer den godt med krydderierne. Tilsæt derefter majs, svampe og forårsløg. Rør det hele godt sammen. Skru ned for varmen og bag nu tortillaerne i 7-8 min. til de er gyldne og sprøde. *Sluk evt. for varmen under fyldet halvvejs.
  8. Trin 8
    Rør til sidst creme fraiche og grofthakkede koriander/persille i fyldet. Anret de sprøde tostadas med fyldet ovenpå og revet parmesan. Velbekomme!
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
45 > 45 min.