Tostadas med sprøde majs, svampe, parmesanost og koriander
Medium
4 personer
15 min.
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
FYLD
• 3 dåser Bonduelle majs a 140 g drænet vægt
• 150 g svampe
• 2 forårsløg
KRYDDERI
• 2-3 fed hvidløg
• Olivenolie
• 1/4 tsk chiliflager
• 1/2 tsk sort peber
• 1/2 tsk spidskommen
• 1 tsk tørret timian
• 1 tsk stødt koriander
• 1 tsk stødt kanel
• 1 tsk stødt nelliker
• 1 tsk paprika
• 1 tsk salt
MARINADE
• 1 spsk tomatpure
• 1/2-1 tsk honning
• Saft af 1/2-1 appelsin
• Saft af 1/2 lime
• 1 spsk æbleeddike
• 2 spsk vand
• 1-2 spsk creme fraiche
• To håndfulde friske koriander/bredbladet persille
ANDET
• 8 små tortillaer (majs- eller hvedetortillaer)
• 2-3 spsk olivenolie til bagning
TOPPING
• Revet parmesan
• 3 dåser Bonduelle majs a 140 g drænet vægt
• 150 g svampe
• 2 forårsløg
KRYDDERI
• 2-3 fed hvidløg
• Olivenolie
• 1/4 tsk chiliflager
• 1/2 tsk sort peber
• 1/2 tsk spidskommen
• 1 tsk tørret timian
• 1 tsk stødt koriander
• 1 tsk stødt kanel
• 1 tsk stødt nelliker
• 1 tsk paprika
• 1 tsk salt
MARINADE
• 1 spsk tomatpure
• 1/2-1 tsk honning
• Saft af 1/2-1 appelsin
• Saft af 1/2 lime
• 1 spsk æbleeddike
• 2 spsk vand
• 1-2 spsk creme fraiche
• To håndfulde friske koriander/bredbladet persille
ANDET
• 8 små tortillaer (majs- eller hvedetortillaer)
• 2-3 spsk olivenolie til bagning
TOPPING
• Revet parmesan
Ingredienser til 4 personer
FYLD
• 3 dåser Bonduelle majs a 140 g drænet vægt
• 150 g svampe
• 2 forårsløg
KRYDDERI
• 2-3 fed hvidløg
• Olivenolie
• 1/4 tsk chiliflager
• 1/2 tsk sort peber
• 1/2 tsk spidskommen
• 1 tsk tørret timian
• 1 tsk stødt koriander
• 1 tsk stødt kanel
• 1 tsk stødt nelliker
• 1 tsk paprika
• 1 tsk salt
MARINADE
• 1 spsk tomatpure
• 1/2-1 tsk honning
• Saft af 1/2-1 appelsin
• Saft af 1/2 lime
• 1 spsk æbleeddike
• 2 spsk vand
• 1-2 spsk creme fraiche
• To håndfulde friske koriander/bredbladet persille
ANDET
• 8 små tortillaer (majs- eller hvedetortillaer)
• 2-3 spsk olivenolie til bagning
TOPPING
• Revet parmesan
• 3 dåser Bonduelle majs a 140 g drænet vægt
• 150 g svampe
• 2 forårsløg
KRYDDERI
• 2-3 fed hvidløg
• Olivenolie
• 1/4 tsk chiliflager
• 1/2 tsk sort peber
• 1/2 tsk spidskommen
• 1 tsk tørret timian
• 1 tsk stødt koriander
• 1 tsk stødt kanel
• 1 tsk stødt nelliker
• 1 tsk paprika
• 1 tsk salt
MARINADE
• 1 spsk tomatpure
• 1/2-1 tsk honning
• Saft af 1/2-1 appelsin
• Saft af 1/2 lime
• 1 spsk æbleeddike
• 2 spsk vand
• 1-2 spsk creme fraiche
• To håndfulde friske koriander/bredbladet persille
ANDET
• 8 små tortillaer (majs- eller hvedetortillaer)
• 2-3 spsk olivenolie til bagning
TOPPING
• Revet parmesan
- Trin 1Dræn majsene, skær svampene ud i små stykker og skær forårsløg ud i tynde skiver.
- Trin 2Rør alle krydderierne sammen i en lille skål (bortset fra hvidløg og olivenolie) og rør alle ingredienser til marinaden sammen i en anden skål (bortset fra creme fraiche og koriander/persille).
- Trin 3Forvarm så din ovn ved 180 graders varmluft. Pensl de små tortillaer med olivenolie og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, men vent med at sætte dem i ovnen.
- Trin 4Steg først majsene i lidt olivenolie i 5-6 min. til de begynder at få en mørk stegeflade. Hæld dem så over i en skål.
- Trin 5Kom lidt mere olivenolie på panden og steg så først forårsløg i 1 min. tid og steg derefter svampene med i 4-5 min. Hæld blandingen over til majsene.
- Trin 6Steg så presset hvidløg i olivenolie på panden indtil de gyldner. Tilsæt derefter mere olivenolie og rist krydderierne godt af ved middelhøj varme et par minutter. Det er vigtigt, at de ristes godt af, så de ikke bliver bitre
- Trin 7Tilsæt så marinaden under omrøring og inkorporer den godt med krydderierne. Tilsæt derefter majs, svampe og forårsløg. Rør det hele godt sammen. Skru ned for varmen og bag nu tortillaerne i 7-8 min. til de er gyldne og sprøde. *Sluk evt. for varmen under fyldet halvvejs.
- Trin 8Rør til sidst creme fraiche og grofthakkede koriander/persille i fyldet. Anret de sprøde tostadas med fyldet ovenpå og revet parmesan. Velbekomme!
Se også: