1. >Opskrifter
  2. >Wokstegte nudler med black eyed bønner, gulerødder, chili og nødder

Wokstegte nudler med black eyed bønner, gulerødder, chili og nødder

Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 dåse Bonduelle black eyed bønner (265 g drænet vægt)

300 g æggenudler

400 g gulerødder

1 rødløg, ca. 50 g

2 fed hvidløg

2 spsk vegetabilsk olie

1 spsk Madras karry pulver

1 rød chili

50 g peanuts saltet, hakket

Salt

Sort peber
Ingredienser til 2 personer
1 dåse Bonduelle black eyed bønner (265 g drænet vægt)

300 g æggenudler

400 g gulerødder

1 rødløg, ca. 50 g

2 fed hvidløg

2 spsk vegetabilsk olie

1 spsk Madras karry pulver

1 rød chili

50 g peanuts saltet, hakket

Salt

Sort peber
  1. Trin 1
    Kog æggenudlerne efter pakkens anvisning og hold dem varme.
  2. Trin 2
    Rens gulerødderne og skær dem i grove stænger ca. 6 cm.
  3. Trin 3
    Snit rødløg og hvidløg fint.
  4. Trin 4
    Steg det af i en varm wok med olie, sammen med gulerødder, bønner og karry, smag til med salt og sort peber.
  5. Trin 5
    Vend nudlerne i wok’en og drys med groft hakket koriander, snittet chili og peanuts.
  6. Trin 6
    Man kan tilsætte 1 dåse kokosmælk i wok’en.
Tip:
Serveres som tilbehør både til fisk og kød, men kan fint spises som vegetarret. Retten kan også laves med chili beans, curry beans, linser og kikærter.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende