Wokstegte nudler med black eyed bønner, gulerødder, chili og nødder
Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 dåse Bonduelle black eyed bønner (265 g drænet vægt)
300 g æggenudler
400 g gulerødder
1 rødløg, ca. 50 g
2 fed hvidløg
2 spsk vegetabilsk olie
1 spsk Madras karry pulver
1 rød chili
50 g peanuts saltet, hakket
Salt
Sort peber
Ingredienser til 2 personer
1 dåse Bonduelle black eyed bønner (265 g drænet vægt)
300 g æggenudler
400 g gulerødder
1 rødløg, ca. 50 g
2 fed hvidløg
2 spsk vegetabilsk olie
1 spsk Madras karry pulver
1 rød chili
50 g peanuts saltet, hakket
Salt
Sort peber
Trin 1
Kog æggenudlerne efter pakkens anvisning og hold dem varme.
Trin 2
Rens gulerødderne og skær dem i grove stænger ca. 6 cm.
Trin 3
Snit rødløg og hvidløg fint.
Trin 4
Steg det af i en varm wok med olie, sammen med gulerødder, bønner og karry, smag til med salt og sort peber.
Trin 5
Vend nudlerne i wok’en og drys med groft hakket koriander, snittet chili og peanuts.
Trin 6
Man kan tilsætte 1 dåse kokosmælk i wok’en.
Tip:
Serveres som tilbehør både til fisk og kød, men kan fint spises som vegetarret. Retten kan også laves med chili beans, curry beans, linser og kikærter.