Bagt græskar med kikærter og kyllingelår
Let
2 personer
40 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 hokkaido græskar
1 dåse Bonduelle kikærter (310 g)
En lille håndfuld frisk persille
En lille håndfuld frisk timian
To spsk. olivenolie
½ tsk. havsalt
Seks kyllingelår
1 dåse Bonduelle kikærter (310 g)
En lille håndfuld frisk persille
En lille håndfuld frisk timian
To spsk. olivenolie
½ tsk. havsalt
Seks kyllingelår
Ingredienser til 2 personer
1 hokkaido græskar
1 dåse Bonduelle kikærter (310 g)
En lille håndfuld frisk persille
En lille håndfuld frisk timian
To spsk. olivenolie
½ tsk. havsalt
Seks kyllingelår
1 dåse Bonduelle kikærter (310 g)
En lille håndfuld frisk persille
En lille håndfuld frisk timian
To spsk. olivenolie
½ tsk. havsalt
Seks kyllingelår
- Trin 1Skyld græskar og udhul det for kerner.
- Trin 2Skær det i store både og behold skallen på.
- Trin 3Hak urterne groft og bland det med olivenolie, kikærter og en ½ tsk. havsalt.
- Trin 4Vend græskar og kyllingelår i marinaden og placér det i et ildfast fad beklædt med bagepapir.
- Trin 5Bag det hele i ovnen ved 200-graders varme i ca. 25-30 minutter.
- Trin 6Vend det gerne rundt undervejs.
Se også: